Γλυκά Νερά: Στην οικογένεια της Καρολάιν η επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Γλυκά Νερά: Στην οικογένεια της Καρολάιν η επιμέλεια της μικρής Λυδίας
Η κόρη της Καρολάιν Eurokinissi

Η Εισαγγελία Ανηλίκων αποφάσισε να λάβει την επιμέλεια της μικρής Λυδίας η οικογένεια της μητέρας της, Καρολάιν. Αφαιρείται προσωρινά και η γονική μέριμνα από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Η οικογένεια της αδικοχαμένης Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά θα αναλάβει τελικά την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, όπως προβλέπει η εισαγγελική απόφαση που ανακοινώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφαιρείται προσωρινά και η γονική μέριμνα από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Οι γονείς του καθ’ ομολογία δολοφόνου θα μπορούν να βλέπουν το μωρό 5 ημέρες τον μήνα, 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι, στην Αλόννησο.

Στόχος της Εισαγγελίας Ανηλίκων ειναι η διασφάλιση της ομαλής σωματικής και ψυχικής διάπλασης του βρέφους. Για το λόγο αυτό αποφασίστηκε να διαβιβαστεί ο φάκελος στην Εισαγγελία Βόλου, η οποία θα παρακολουθεί την άσκηση της καλής επιμέλειας στην ενός έτους Λυδία.

Η απόφαση που ελήφθη αποτελεί μία προσωρινή ρύθμιση, αφού οι δύο πλευρές δεν έχουν έρθει σε συμφωνία για το μέλλον του βρέφους. Παρά το καλό κλίμα που επικρατούσε στις μεταξύ τους συζητήσεις, η μητέρα της Καρολάιν ζητά την αποκλειστική επιμέλεια του μωρού. Στόχος της μητέρας είναι η Λυδία να ζήσει στην Αλόννησο μαζί με τους παππούδες της, οι οποίοι έχουν επιλέξει το νησί ως μόνιμη κατοικία τους τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα, μετά την υποβολή σχετικού υπομνήματος στην Εισαγγελίας Ανηλίκων, ο πληρεξούσιος δικηγόρος, Θαν. Χαρμάνης, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ότι το νησί “είναι το καταλληλότερο περιβάλλον, καθώς στη μεν Αθήνα η μικρή Λυδία θα είναι η κόρη του δολοφόνου, στην Αλόννησο το παιδί που έχασε τη μανούλα του”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα