Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Υποστελεχωμένα τα αστυνομικά τμήματα – Τι κατέθεσε ο σύζυγος

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Υποστελεχωμένα τα αστυνομικά τμήματα – Τι κατέθεσε ο σύζυγος
Το σπίτι οπου διαπράχθηκε το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Eurokinissi

Ο Δήμαρχος Παιανίας τόνισε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι το αστυνομικό τμήμα της περιοχής στην οποία ανήκει τα Γλυκά Νερά είναι υποστελεχωμένο.

Για υποστελέχωση των αστυνομικών τμημάτων της περιοχής έκανε λόγο ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάζης μετά το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ Μάζης χαρακτήρισε τις κλοπές σύνηθες φαινόμενο, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει στην περιοχή κάτι τόσο αποτρόπαιο. Όπως είπε το σπίτι της οικογένειας ήταν εντός του πολεοδομικού ιστού, σε όχι τόσο απομονωμένο σημείο.

Γλυκά Νερά: Τι κατέθεσε ο σύζυγος

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ ο σύζυγος, ο οποίος είναι πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας, κατέθεσε ότι περίπου στις 4:30, τρεις άνδρες με κουκούλες μπήκαν στο σπίτι παραβιάζοντας παράθυρο στην πίσω πλευρά της μεζονέτας, τον έδεσαν σε καρέκλα και άρχισαν να το ψάχνουν. Αφαίρεσαν 10.000 ευρώ και διέφυγαν. Μιλούσαν σπαστά ελληνικά.

Ο ίδιος κατάφερε κάποια στιγμή να κινηθεί δεμένος και να ενεργοποιήσει ακουμπώντας με τη μύτη του το τηλέφωνό του, καταφέρνοντας να ειδοποιήσει την αστυνομία που έσπευσε επιτόπου. Το παιδάκι εντοπίστηκε σε κατάσταση σοκ.

Θυμίζουμε πως οι τρεις κακοποιοί εισέβαλαν στην οικία από το μικρό παράθυρο του μπάνιου στο υπόγειο και αφού ακινητοποίησαν με χρήση βίας τον 33χρονο Έλληνα ιδιοκτήτη και πιλότο της πολιτικής αεροπορίας, στη συνέχεια τον έδεσαν, ενώ την 20χρονη σύζυγό του και φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, την σκότωσαν, με ασφυκτικό θάνατο μπροστά στο μωρό τους.

Η 20χρονη έχει γεννηθεί στην Ελλάδα, έχει όμως διαβατήριο Μεγάλης Βρετανίας.

Ληστεία μετά φόνου στα Γλυκά Νερά Eurokinissi

Ληστεία μετά φόνου στα Γλυκά Νερά Eurokinissi

Στη συνέχεια, οι αδίστακτοι ληστές άρπαξαν όσα χρήματα και κοσμήματα βρήκαν και τράπηκαν σε φυγή αφήνοντας δεμένο τον τραγικό σύζυγο και πατέρα, ενώ πρώτα και κατά την εισβολή τους στην οικία, είχαν σκοτώσει και τον σκύλο της οικογένειας, τον οποίο κρέμασαν στα κάγκελα της περίφραξης.

Με μεγάλη προσπάθεια ο σύζυγός της δολοφονημένης γυναίκας κατάφερε να λυθεί και να καλέσει μισή ώρα μετά τις 6 πρωί την Άμεση Δράση.

Το περιστατικό υπολογίζεται πως έγινε περίπου μιάμιση με δύο ώρες πριν.

Ληστεία μετά φόνου στα Γλυκά Νερά Eurokinissi

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα