Γλυκά Νερά: Άγριο Έγκλημα – Νεκρή μητέρα δίπλα στο μωρό της – Δεμένος ο σύζυγος

Γλυκά Νερά: Άγριο Έγκλημα – Νεκρή μητέρα δίπλα στο μωρό της – Δεμένος ο σύζυγος
Ληστεία μετά φόνου στα Γλυκά Νερά Eurokinissi

Ληστές εισέβαλαν σε σπίτι στα Γλυκά Νερά ακινητοποίησαν και έδεσαν τον ιδιοκτήτη και σκότωσαν την σύζυγό του. Την άτυχη γυναίκα, την στραγγάλισαν μπροστά στο μωρό της και σκότωσαν και τον σκύλο της οικογένειας.

Ένα έγκλημα απίστευτης αγριότητας έγινε νωρίς το πρωί της Τρίτης (11/5) σε οικία στα Γλυκά Νερά, με κίνητρο όπως όλα δείχνουν τη ληστεία. Το σπίτι είναι μεζονέτα με υπόγειο, ισόγειο και σοφίτα, επί της οδού Παναγούλη 10.

Τρεις κακοποιοί εισέβαλαν στην οικία από το μικρό παράθυρο του μπάνιου στο υπόγειο και αφού ακινητοποίησαν με χρήση βίας τον 33χρονο Έλληνα ιδιοκτήτη και πιλότο της πολιτικής αεροπορίας, στη συνέχεια τον έδεσαν, ενώ την 20χρονη σύζυγό του και φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, την σκότωσαν, με ασφυκτικό θάνατο μπροστά στο μωρό τους. Η 20χρονη έχει γεννηθεί στην Ελλάδα, έχει όμως διαβατήριο Μεγάλης Βρετανίας.

Ληστεία μετά φόνου στα Γλυκά Νερά Eurokinissi

Ληστεία μετά φόνου στα Γλυκά Νερά Eurokinissi

Στη συνέχεια, οι αδίστακτοι ληστές άρπαξαν όσα χρήματα και κοσμήματα βρήκαν και τράπηκαν σε φυγή αφήνοντας δεμένο τον τραγικό σύζυγο και πατέρα, ενώ πρώτα και κατά την εισβολή τους στην οικία, είχαν σκοτώσει και τον σκύλο της οικογένειας, τον οποίο κρέμασαν στα κάγκελα της περίφραξης.

Με μεγάλη προσπάθεια ο σύζυγός της δολοφονημένης γυναίκας κατάφερε να λυθεί και να καλέσει μισή ώρα μετά τις 6 πρωί την Άμεση Δράση. Το περιστατικό υπολογίζεται πως έγινε περίπου μιάμιση με δύο ώρες πριν.

Ληστεία μετά φόνου στα Γλυκά Νερά Eurokinissi

Στο σημείο έχει σπεύσει κλιμάκιο αντρών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, των Εγκληματολογικών Ερευνών και ιατροδικαστής, ενώ στην ευρύτερη περιοχή διεξάγονται εκτεταμένες αναζητήσεις από δυνάμεις της Αστυνομίας για τον εντοπισμό τυχόν υπόπτων.

Το σπίτι οπου διαπράχθηκε το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Eurokinissi

Το βρέφος της οικογένειας, μόλις 11 μηνών, μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Παίδων όπου διαπιστώθηκε πως είναι καλά στην υγεία του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα