Γραφεία τελετών έστειλαν λάθος νεκρό σε δύο οικογένειες

ΑΘΗΝΑ--Ιδιοκτήτες γραφείων τελετών πήραν τις νεκροφόρες τους και βγήκαν στους δρόμους της Αθήνας για να διαμαρτυρηθούν, καθώς η κυβέρνηση αποφάσισε να χαρακτηρίσει τα αυτοκίνητά τους ιδιωτικά, εγκαταλείποντας τον όρο επαγγελματικά,Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011 (EUROKINISSI-ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
ΑΘΗΝΑ--Ιδιοκτήτες γραφείων τελετών πήραν τις νεκροφόρες τους και βγήκαν στους δρόμους της Αθήνας για να διαμαρτυρηθούν, καθώς η κυβέρνηση αποφάσισε να χαρακτηρίσει τα αυτοκίνητά τους ιδιωτικά, εγκαταλείποντας τον όρο επαγγελματικά,Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011 (EUROKINISSI-ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Μεγάλη γκάφα στη Σπάρτη. Γραφεία τελετών μπέρδεψαν τις σορούς δύο ηλικιωμένων

Ένα τραγικό λάθος προκάλεσε απίστευτη ταλαιπωρία στα μέλη δύο οικογενειών στη Σκάλα και τη Σπάρτη. Τα γραφεία τελετών μπέρδεψαν τις σορούς τής κάθε μιας, ηλικιωμένοι και οι δύο, και μετέφεραν στην εκκλησία διαφορετικό νεκρό για την νεκρώσιμο ακολουθία.

Όλα ξεκίνησαν όταν η οικογένεια και οι φίλοι τού ενός εκ των εκλιπόντων συγκεντρώθηκαν στην εκκλησία της Σκάλας, για την ακολουθία και περίμεναν τον νεκρό τους.

Όταν έφτασε το γραφείο τελετών κι άνοιξαν το φέρετρο είδαν ότι δεν ήταν μέσα ο δικός τους άνθρωπος, αλλά ένας άγνωστος. Αρχικά επικράτησε αναστάτωση και στην συνέχεια ξεκίνησαν για τη Σπάρτη, όπου πληροφορήθηκαν ότι σε κεντρικό ναό της πόλης γινόταν άλλη κηδεία. Φτάνοντας εκεί και ανοίγοντας το φέρετρο, που δεν είχαν ανοίξει οι συγγενείς τού εκεί εκλιπόντος, διαπιστώθηκε το λάθος.

Ακολούθως και με καθυστέρηση πραγματοποιήθηκε η κηδεία στην Σπάρτη, ενώ στην Σκάλα η κηδεία αποφασίστηκε από την οικογένεια να γίνει σήμερα.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

SHARE:

24Media Network