Άγρια κόντρα ΓΣΕΕ και ΠΑΜΕ για το ξύλο στη Ρόδο – “Μπράβοι, σεκιούριτι” και πολεμικές τέχνες

Άγρια κόντρα ΓΣΕΕ και ΠΑΜΕ για το ξύλο στη Ρόδο – “Μπράβοι, σεκιούριτι” και πολεμικές τέχνες
Επεισόδια πριν από το συνέδριο της ΓΣΕΕ rodiaki.gr

Για τα επεισόδια στη Ρόδο ενόψει του συνεδρίου της ΓΣΕΕ που βρίσκεται πλέον στον "αέρα" μίλησαν στελέχη της Συνομοσπονδίας και του ΠΑΜΕ.

Τη δική τους άποψη για τα επεισόδια στη Ρόδο πριν από το συνέδριο της ΓΣΕΕ έδωσαν μιλώντας στο ρ/σ News 24/7 στους 88,6 το μέλος της εκτελεστικής γραμματείας του ΠΑΜΕ, Νίκος Παπαγεωργίου, καθώς και ο Οργανωτικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ, Βαγγέλης Μουτάφης.

Ο Νίκος Παπαγεωργίου, μέλος της εκτελεστικής γραμματείας του ΠΑΜΕ, χαρακτήρισε έκπτωτη τη διοίκηση της Γενικής Συνομοσπονδίας και είπε ότι δεν έχει δικαίωμα να ορίσει συνέδριο. Κατήγγειλε ότι για να μπουν οι σύνεδροι στον χώρο έπρεπε να περάσει από 4 check-points και από μπράβους και σεκιούριτι οι οποίοι -όπως είπε- έχουν προσληφθεί από σχολές πολεμικών τεχνών.

“Χθες μου απαγορεύτηκε η πρόσβαση στο συνέδριο” δήλωσε χαρακτηριστικά. Κατηγόρησε επίσης τη ΓΣΕΕ για απαγόρευση εισόδου στα ΜΜΕ. “Θέλουν να είναι κλειστό το συνέδριο για να γίνει η βρωμοδουλειά τους” τόνισε και τάχθηκε υπέρ της διεξαγωγής του συνεδρίου ζητώντας όμως να φύγουν οι εργοδότες από τα συνδικάτα, κάνοντας λόγο για 53 τέτοια άτομα.

“Ψάχνω να βρω που είναι οι σπασμένες τζαμαρίες και τα πεσμένα φωτιστικά” σχολίασε σχετικά με τα επεισόδια, μίλησε για συνδικαλιστική μαφία και κατηγόρησε τον κ. Κιουτσούκη ότι ήταν αυτός που επιτέθηκε και μετά έκανε τον ψόφιο κοριό.

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Μουτάφης, Οργανωτικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ, είπε ότι “το ΠΑΜΕ οδηγεί στο να μην γίνει το συνέδριο για δεύτερη φορά και να υπάρξει διορισμένη διοίκηση”.

Σε σχέση με τις ενστάσεις για εργοδότες-συνδικαλιστές σημείωσε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν αποφασίζει το ΠΑΜΕ καθώς ο έλεγχος γίνεται από αρμόδια επιτροπή και το πόρισμά της τίθεται στην κρίση του συνεδρίου.

“Είναι εκπαιδευμένοι και αδίστακτοι” είπε και υπογράμμισε ότι οι περισσότεροι από αυτούς που εισέβαλαν στο ξενοδοχείο της Ρόδου δεν έχουν καμία σχέση με το συνέδριο καθώς και ότι υπάρχουν 4 τραυματίες.

“Το συνεδριο είναι στον αέρα. Κατά τη γνώμη μου το ξενοδοχείο τελεί υπό κατάληψη. Αυτή τη στιγμή, 8.30 το πρωί που μιλάμε σας λέω ότι δεν μπορεί να γίνει συνέδριο” συμπλήρωσε και κατήγγειλε την κυβέρνηση και στην αστυνομία για αδιαφορία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα