Γυναίκα βρέθηκε νεκρή στον Ισθμό της Κορίνθου

Πτώμα γυναίκας βρέθηκε και ανασύρθηκε από τον Ισθμό της Κορίνθου. Διενεργείται νεκροψία-νεκροτομή από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου-Καλαμάτας.
- 12 Απριλίου 2021 03:00
Πτώμα γυναίκας αγνώστων λοιπών στοιχείων εντοπίστηκε εντός της Διώρυγας Κορίνθου, μετά από ενημέρωση που έλαβε το Β’ Λιμενικό Τμήμα Ισθμίας του Λιμεναρχείου Κορίνθου το βράδυ της Κυριακής (11/04).
Η γυναίκα είχε μαύρα μαλλιά, ήταν ηλικίας περίπου 65-70 ετών, βάρους περίπου 70 κιλών και ύψους περίπου 1,65 μ., ήταν ενδεδυμένη με λευκή μακρυμάνικη μπλούζα και μαύρο παντελόνι φόρμας, ενώ δεν έφερε υποδήματα.
Η σορός ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου, έως τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου-Καλαμάτας.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις