Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Οδύνη στην κηδεία της Δώρας

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Οδύνη στην κηδεία της Δώρας
Στιγμιότυπο από την κηδεία της Δώρας στη Ρόδο EUROKINISSI/RODOSPRESS.GR/ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ

Θρήνος στην κηδεία της 31χρονης εκπαιδευτικού που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τον 40χρονο πρώην σύντροφό της. Απαρηγόρητοι οι γονείς της.

Σήμερα, Παρασκευή, στις 16:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου πραγματοποιήθηκε η κηδεία της 31χρονης Δώρας, η οποία δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τον πρώην σύντροφό της το απόγευμα της Τετάρτης.

Στον Ναό όπου πραγματοποιήθηκε η εξόδιος ακολουθία ήταν εφημέριος ο θείος της Δώρας, αδερφός του πατέρα της. Μάλιστα, στην ακολουθία συμμετείχε και ο Μητροπολίτης Κύριλλος της Ρόδου, ο οποίος έψαλε για την άτυχη κοπέλα.

Στιγμιότυπο από την κηδεία της Δώρας στη Ρόδο EUROKINISSI/RODOSPRESS.GR/ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ

Απαρηγόρητοι και βυθισμένοι στον πόνο οι γονείς της Δώρα αλλά και όλοι οι δικοί της άνθρωποι.

www.rodiaki.gr
www.rodiaki.gr

Να σημειωθεί ότι στις 12 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η εξόδιος ακολουθία, σε άλλη εκκλησία, για τον δράστη της δολοφονίας και αυτόχειρα.

Η δολοφονία της 31χρονης Δώρας

Το μεσημέρι της Τετάρτης (22/9) η 31χρονη εκπαιδευτικός δέχθηκε δυο πυροβολισμούς από κυνηγετική καραμπίνα, μπροστά στα μάτια των έντρομων περαστικών στην οδό Μόσχας, στην περιοχή του Ροδινιού, ενώ ο δράστης φέρεται να διέφυγε με νοικιασμένο αυτοκίνητο μάρκας Golf, χρώματος άσπρου, που σύμφωνα με μαρτυρίες, οδηγούσε συνεργός του.

Οι δράστες φέρονται να την περίμεναν μέσα στο αυτοκίνητο που είχαν παρκάρει λίγα μέτρα μακριά, ενώ μόλις την είδαν, πέρασαν δίπλα της και ο συνοδηγός την πυροβόλησε εν ψυχρώ, πριν απομακρυνθούν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας Ρόδου που έσπευσαν στο σημείο της δολοφονίας συνέλεξαν δύο κάλυκες από κυνηγετικό όπλο. Όταν μπήκαν στο σπίτι του δράστη στην οδό Μητροπολίτη Ιωακείμ στον συνοικισμό Θεοτόκου., οι αστυνομικοί εντόπισαν τον πρώην σύντροφο του θύματος νεκρό, καθώς είχε βάλει τέλος στη ζωή του με την ιδια καραμπίνα που σκότωσε την 31χρονη. Τα κλειδιά του αυτοκινήτου βρέθηκαν εντός της ίδιας οικίας. Στην ίδια οικία διέμενε και η 31χρονη πριν διακόψει τον δεσμό τους.

Φωτογραφίες: rodiaki.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version