Ρόδος – Νέα γυναικοκτονία: Δολοφόνησε εν ψυχρώ την πρώην σύντροφό του και αυτοκτόνησε

Ρόδος – Νέα γυναικοκτονία: Δολοφόνησε εν ψυχρώ την πρώην σύντροφό του και αυτοκτόνησε
32χρονη δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της στη Ρόδο EUROKINISSI/RODOSPRESS.GR/ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ

Νέο περιστατικό γυναικοκτονίας στην Ρόδο με θύμα γυναίκα 32 ετών και δράστη τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος στην συνέχεια αυτοκτόνησε.

Νέα γυναικοκτονία έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στη Ρόδο, όταν άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε 32χρονη μέσα από αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, ενώ στη συνέχεια αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο στο σπίτι του.

Ο δράστης της δολοφονίας της νεαρής γυναίκας, λίγα λεπτά μετά το έγκλημα, μετέβη στο σπίτι του στην περιοχή “Θεοτόκος” στην πόλη της Ρόδου και έθεσε τέρμα στη ζωή του με την καραμπίνα που νωρίτερα είχε σκοτώσει την 32χρονη. Ο δράστης, μάλιστα, άφησε και σημείωμα λέγοντας πως δεν μπορεί πλέον να ζει χωρίς την καλή του.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr ο δράστης χρησιμοποίησε κυνηγετική καραμπίνα και πυροβόλησε την γυναίκα δύο φορές ενώ στάθμευε το όχημα της στην οδό Μόσχας στο Ροδίνι. Αυτόπτες μάρτυρες ενημέρωσαν την άμεσο δράση και το ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο.

Το θύμα της γυναικοκτονίας είναι ηλικίας 32 ετών, ονομάζεται Δώρα και έμενε στην περιοχή.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η 32χρονη ήταν εκπαιδευτικός και είχε σχέση με τον άνδρα, ωστόσο, χώρισε πριν από περίπου έναν μήνα. Ο δράστης την περίμενε έξω από το σπίτι της και όταν εκείνη βγήκε για να πάει στο σχολείο όπου εργαζόταν, την πυροβόλησε δύο φορές με την κυνηγετική καραμπίνα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα