Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Το τελευταίο τηλεφώνημα της Δώρας – “Γλίτωσα απ’ τον εφιάλτη”

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Το τελευταίο τηλεφώνημα της Δώρας – “Γλίτωσα απ’ τον εφιάλτη”
Στιγμιότυπο από τον τόπο του εγκλήματος. EUROKINISSI/RODOSPRESS.GR/ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ

"Γλίτωσα απ' τον εφιάλτη που βίωνα. Γλίτωσα από ένα μαρτύριο", φέρεται να είπε η δολοφονημένη από τον πρώην σύντροφό της, Δώρα σε στενή της φίλη το βράδυ της Τρίτης.

Μια νέα γυναικοκτονία, η 11η για το 2021, έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στη Ρόδο, όταν άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε την 32χρονη πρώην σύντροφό του, μέσα από αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε. Ο δράστης, λίγα λεπτά μετά το έγκλημα, μετέβη στο σπίτι του στην περιοχή “Θεοτόκος” στην πόλη της Ρόδου και αυτοκτόνησε με την καραμπίνα που νωρίτερα είχε σκοτώσει την 32χρονη.

Η 32χρονη Δώρα ήταν εκπαιδευτικός και είχε σχέση με τον άνδρα, ωστόσο, χώρισε πριν από περίπου έναν μήνα. Ο δράστης την περίμενε έξω από το σπίτι της και όταν εκείνη βγήκε για να πάει στο σχολείο όπου εργαζόταν, την πυροβόλησε δύο φορές με την κυνηγετική καραμπίνα.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, μία ημέρα νωρίτερα, η Δώρα είχε τηλεφωνήσει σε φίλη της και μιλώντας για τον 40χρονο δράστη της είχε πει με ανακούφιση: “Γλίτωσα απ’ τον εφιάλτη που βίωνα, γλίτωσα από ένα μαρτύριο. Ευτυχώς χώρισα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα