Γύρισε η 11χρονη σπίτι της. Αγνοείται ακόμη η 14χρονη αδερφή της

Γύρισε η 11χρονη σπίτι της. Αγνοείται ακόμη η 14χρονη αδερφή της

Καθώς το μικρό κοριτσάκι αντιμετωπίζει εκ γενετής προβλήματα με την μνήμη του δεν μπορεί να βοηθήσει τις Αρχές για την αδερφή της

Επέστρεψε μόνη της στο σπίτι της η 11χρονη Άννα Σ., όχι όμως και η 14χρονη αδερφή της Ειρήνη Σ., η οποία μάλλον βρίσκεται μαζί με τον φίλο της. Το μικρό κοριτσάκι δυσκολεύεται να βοηθήσει τις Αρχές για τον εντοπισμό και της αδερφής της αφού αντιμετωπίζει εκ γεννετής προβλήματα απώλειας μνήμης και έτσι ενδεχομένως να χρειαστεί βοήθεια ειδικών και παιδοψυχολόγου.

Υπενθυμίζεται, ότι οι δύο αδερφές εξαφανίστηκαν από το μεσημέρι του Σαββάτου από το σπίτι τους στην Πλατεία Αττικής. Η μητέρα τους εμφανίστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα το βράδυ της Κυριακής για να κάνει τη δήλωση εξαφάνισής τους. Σύμφωνα με την ίδια, οι κόρες της, της είπαν το Σάββατο το μεσημέρι στην μητέρα του, πως θα πήγαιναν μόνες τους για μπάνιο και έκτοτε δεν τις ξαναείδε.

Αρχικά, δήλωσε πως δεν ήξερε αν η 14χρονη κόρη της είχε μαζί της κινητό τηλέφωνο και στη συνέχεια δήλωσε έναν αριθμό, ο οποίος όμως εμφανίζεται απενεργοποιημένος και έγινε από τις Αρχές αίτημα άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου για να εντοπιστεί το τελευταίο τους στίγμα από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

Μία ημέρα μετά την εξαφάνιση των δύο κοριτσιών, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο προφίλ της 14χρονης στο Facebook μία φωτογραφία που αναρτήθηκε και στην οποία φαίνεται η 14χρονη μαζί με ένα αγόρι που φέρεται να είναι ο φίλος της... και έτσι γίνονται προσπάθειες για τον εντοπισμό αυτού του ατόμου, το οποίο παραμένει άγνωστο αν είναι μεγαλύτερος σε ηλικία.

Για τις δύο ανήλικες αδερφές έγινε και αναγγελία εξαφάνισης από το "Χαμόγελο του Παιδιού". Η Ειρήνη Σ. 14 ετών που αναζητείται ακόμα έχει ύψος 1,65 μ., ζυγίζει 40 κιλά, έχει κόκκινα μαλλιά και γαλάζια μάτια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αγωνία για τις δύο ανήλικες αδερφές που εξαφανίστηκαν από την Πλατεία Αττικής

Εξαφανίστηκαν δύο αδελφές, 14 και 11 ετών

SHARE: