Γύθειο: Αγωνία για την εξαφάνιση Αρχιμανδρίτη

Δύο συλλήψεις για απάτες και κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων στην Αττική
Δύο συλλήψεις για απάτες και κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων στην Αττική EUROKINISSI

Ο πατέρας Ανδρέας Μπολοβίνος εξαφανίστηκε χθες αργά το απόγευμα κατευθυνόμενος προς το σπίτι του στο χωρίο Ακούμαρο Γυθείου κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες

Αγωνία επικρατεί στο Γύθειο Λακωνίας για την εξαφάνιση του 63χρονου Αρχιμανδρίτη, πατέρα Ανδρέα Μπολοβίνου, ο οποίος εξαφανίστηκε χθες αργά το απόγευμα στην περιοχή.

Ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Γυθείου όπου ιερουργεί ο Αρχιμανδρίτης ενημέρωσε αργά το βράδυ την Αστυνομία πως είχε χάσει τα ίχνη του 63χρονου.

Ο ίδιος είχε αποχωρήσει 20 λεπτά πριν τις 7 το απόγευμα για να πάει στο σπίτι του στο Ακούμαρο Γυθείου. Ο πρωτοσύγκελος τον έπαιρνε τηλέφωνο και αυτό έβγαινε απενεργοποιημένο, ενώ στην περιοχή επικρατούσαν πολύ κακές καιρικές συνθήκες με δυνατή καταιγίδα και ανέμους.

Τελευταίο στίγμα έδωσε η κινητή τηλεφωνία στην περιοχή του Κότρωνα, ενώ έκτοτε Αστυνομία, Πυροσβεστική και Λιμενικό ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή τόσο σε γκρεμούς όσο και στην θάλασσα, καθώς εκφράζονται έντονοι φόβοι ότι μπορεί να έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος ή δυστυχήματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE:

24Media Network