House of Fame: Έξαλλη η Πέννυ Μπαλτατζή με παίκτρια – “Πηνελόπη, μελέτα”

House of Fame: Έξαλλη η Πέννυ Μπαλτατζή με παίκτρια – “Πηνελόπη, μελέτα”
Η Πέννυ Μπαλτατζή ήρθε σε σύγκρουση με παίκτρια του ριάλιτι μουσικής glomex

Μια παίκτρια κατάφερε να κάνει έξω φερνών την Πέννυ Μπαλτατζή. "Πηνελόπη, μελέτα σπίτι. Είναι το ίδιο. Με έχεις μπερδέψει", είπε η coach στην παίκτρια, εμφανώς εκνευρισμένη.

Οι πόρτες του House of Fame άνοιξαν για πρώτη φορά το απόγευμα της Δευτέρας 15/2 για τους 17 συμμετέχοντες, οι οποίοι, αφού τακτοποίησαν τις βαλίτσες τους, δέχτηκαν μια αιφνιδιαστική επίσκεψη στο σπίτι από τον coach Πάνο Μεταξόπουλο, ο οποίος “εισέβαλε” στην Ακαδημία και εξήγησε στους σπουδαστές τους κανόνες και τις υποχρεώσεις τους.

Δεύτερη μέρα στην Ακαδημία μουσικής του ΣΚΑΪ και την εμφάνισή της έκανε η Πέννυ Μπαλτατζή, με στόχο να κάνει μαθήματα στους διαγωνιζόμενους.

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, ωστόσο, μία παίκτρια κατάφερε να κάνει έξω φερνών την coach. Συγκεκριμένα, η Πηνελόπη Τσιακυρίδου επέμεινε πως αν ερμηνεύσει το τραγούδι παίζοντας η ίδια στο πιάνο, θα το ερμηνεύσει καλύτερα, με την καθηγήτρια μουσικής να της δίνει αυτή την ευκαιρία, προκαλώντας τη να κάτσει στο πιάνο.

“Πηνελόπη, μελέτα σπίτι. Είναι το ίδιο. Με έχεις μπερδέψει. Μάλλον εγώ δεν κατάλαβα..”, είπε η coach στην παίκτρια μετά την ερμηνεία της, εμφανώς εκνευρισμένη.

Δείτε παρακάτω το εν λόγω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα