Η Αστυνομία κατάσχει τζιν και σόδα και το Twitter τρολάρει

Η Αστυνομία κατάσχει τζιν και σόδα και το Twitter τρολάρει

Η Ελληνική αστυνομία όχι μόνο "συνέλαβε" ένα τζιν και μια σόδα έξω από το ΑΠΘ, αλλά έσπευσε και να το διαφημίσει. "Πάρτι" στο ελληνικό Twitter.

Αίσθηση προκάλεσε μία ανάρτηση στο Twitter από τον επίσημο λογαριασμό της Ελληνικής Αστυνομίας το βράδυ της Τρίτης, που ενημέρωνε τους πολίτες ότι οι αρχές προχώρησαν στη κατάσχεση αλκοόλ που “έκρυβαν” στις τσάντες τους άτομα που εισέρχονταν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Την φωτογραφία που έδειχνε τη “λεία” της αστυνομίας, δηλαδή ένα μπουκάλι τζιν και μια σόδα, συνόδευε η εξής λεζάντα: “Έλεγχοι της Αστυνομίας. Είσοδος ΑΠΘ κοντά στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς. Ποτά από σακίδια 2 ατόμων μη φοιτητών”. Ήδη από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, δυνάμεις της αστυνομίας είχαν περικυκλώσει το Πανεπιστήμιο, μετά τις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει τα κορονοπάρτι που διεξάγονταν το τελευταίο διάστημα στους χώρους του πανεπιστημιακού ιδρύματος.

Όπως ήταν φυσικό, η συγκεκριμένη ανάρτηση προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων στα social media, αφού το να φυλάει κανείς στην τσάντα του αλκοολούχα ή ανθρακούχα ποτά φυσικά και δεν είναι παράνομο. Το Twitter πήρε φωτιά με πολλούς χρήστες να απορούν με την απόφαση της Ελληνικής αστυνομίας, όχι μόνο να προχωρήσει στην εν λόγω πράξη, αλλά και να αναρτήσει το “κατόρθωμά” της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αρκετοί έκαναν παραλληλισμό με τακτικές του Ερντογάν, ενώ άλλοι έσπευσαν να τονίσουν ότι η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να εντοπίσει καταζητούμενους εγκληματίες που αναζητούνται τους τελευταίους μήνες και επικεντρώνεται στην κατάσχεση ποτών.

Πάρτε μια γεύση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα