Η Lidl Ελλάς μας κοιτάζει στα μάτια μέσα από το πρίσμα της νέας κανονικότητας

Η Lidl Ελλάς μας κοιτάζει στα μάτια μέσα από το πρίσμα της νέας κανονικότητας

Πιστή στις διαχρονικές της αρχές και αξίες, η Lidl Ελλάς ανταποκρίνεται στις ανάγκες της πανδημίας, διασφαλίζοντας την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη των πελατών, των προμηθευτών και των συνεργατών, όπως κάθε σούπερ μάρκετ οφείλει να κάνει.

Η πανδημία του κορονοϊού έχει δημιουργήσει νέες συνθήκες, ανάγκες, αλλά και “ταχύτητες” στους ρυθμούς και τις αλλαγές μίας διαρκώς μεταβαλλόμενης κοινωνίας. Η νέα κανονικότητα ήρθε για να “αναδιατυπώσει”, να ανοικοδομήσει τα δεδομένα, τα πρότυπα και τα εργαλεία στη σύσταση και τη δομή των σχέσεων μεταξύ εταιρειών και πελατών, επιτάσσοντας ένα ακόμη πιο ασφαλές περιβάλλον που θα τις περικλείει. Ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης, φερεγγυότητας και με σαφώς πιο έντονο το κοινό αίσθημα ευθύνης, που πρωτίστως βαραίνει την εκάστοτε εταιρεία.

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη όλα τα παραπάνω, με ώριμο και επικαιροποιημένο φιλτράρισμα στη νέα εποχή που δημιούργησε η πανδημία, η Lidl Ελλάς μένει πιστή στις αρχές και τις αξίες που τη διέπουν διαχρονικά, τις κρατά αναλλοίωτες, με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί πάντα να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα και τις απαιτήσεις της νέας κανονικότητας.

Σε έναν κόσμο που αλλάζει με φρενήρεις ρυθμούς, σε μία κοινωνία που βιώνει τα απόνερα και τους κοινωνικοοικονομικούς κραδασμούς της επιδημιολογικής κρίσης, η Lidl Ελλάς ορθώνει ανάστημα και προτάσσει τη σχέση εμπιστοσύνης, ειλικρίνειας και ασφάλειας με τους πελάτες, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες της. Με σθένος και δυναμισμό, με σεμνότητα και σύμπνοια, αλλά και με έντονο το αίσθημα της ευθύνης, μας κοιτάζει στα μάτια και εγγυάται τη διασφάλιση όλων αυτών των αρχών, αυτών που ακολουθούσε και που θα συνεχίσει να ακολουθεί, όπως επιτάσσει η νέα σελίδα που μαζί καλούμαστε να γράψουμε.

Πρώτα, όμως, φρόντισε να κοιτάξει χαμηλά, να σκύψει μπροστά στο χρέος και τις επιταγές των αξιών που την χαρακτήριζαν και με τις οποίες θα συμβαδίσει και στο νέο διαφοροποιημένο καθεστώς. Αυτόν τον βηματισμό ακολουθεί και τώρα, σε μία παράλληλη πορεία με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες της νέας κανονικότητας, Πάντα, όμως, με γνώμονα τη διασφάλιση της ασφάλειας και της εμπιστοσύνης σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της

Ποιες είναι αυτές;

Συνεχίζει να λειτουργεί με γνώμονα τη διασφάλιση της ποιότητας σε κάθε στάδιο της εφοδιαστικής αλυσίδας και να τηρεί τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας από την παραγωγή και την αποθήκευση των προϊόντων, μέχρι τη μεταφορά και την τοποθέτησή τους στα ράφια των καταστημάτων. Πάντα με προτεραιότητα τη φρεσκάδα και τη διατήρηση της αλυσίδας ψύξης τους, εφαρμόζει συστηματικούς ελέγχους και αυστηρές, τυποποιημένες διαδικασίες.

Διασφαλίζει τις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς, ανταποκρινόμενη στο πνεύμα και τα δεδομένα της εποχής, για να στηρίξει έμπρακτα την ελληνική οικογένεια. Αξιοποιεί τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του μοντέλου λειτουργίας της, επιταχύνει τα οικονομικά οφέλη για τον τελικό καταναλωτή, δίνει νέα διάσταση στην έννοια του value-for-money, χωρίς να κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα των προϊόντων της, αλλά και συνάμα φροντίζοντας να μην λείψει τίποτα από κανέναν.

Παράλληλα, διατηρεί σταθερές σχέσεις συνεργασίας με πάνω από 400 Έλληνες προμηθευτές, σχέσεις εμπιστοσύνης, μακροχρόνιες και αμοιβαία επωφελείς. Η Lidl Ελλάς γνωρίζει καλά τη σημασία της καλής συνεργασίας, πλαισιωμένης από ίδιες αξίες και στόχους, με πρωταρχικό την καθημερινή προσφορά των καλύτερων προϊόντων στους καταναλωτές. Αξιοποιεί τη σύγχρονη τεχνολογία επεξεργασίας πρώτων υλών και τροφίμων, περιορίζει την ανθρώπινη παρέμβαση και επαφή με τα τρόφιμα, μεριμνά για τη σωστή και προστατευμένη συσκευασία προϊόντων που θα εγγυάται ασφάλεια και αυξημένη διάρκεια ζωής.

Μέσα σε όλα αυτά, αποδεικνύει ότι η έννοια της κοινωνικής αλληλεγγύης υπάρχει στο DNA της. Με αυξημένα αντανακλαστικά και μέσω μιας σειράς πρωτοβουλιών κινείται άμεσα και απαντά με πράξεις στις ιδιαίτερες ανάγκες που δημιουργήθηκαν την περίοδο της υγειονομικής κρίσης.

Η Lidl Ελλάς συνεχίζει να στέκεται δίπλα μας, αλλά και μπροστά μας. Συνεχίζει να μας κοιτάζει στα μάτια, μέσα από το πρίσμα της νέας κανονικότητας, με ειλικρίνεια, με αίσθημα ευθύνης, όχι μόνο της εποχής, αλλά αυτό που πάντα πρέσβευε και ακολουθούσε. Για να μπορούμε μαζί να κοιτάζουμε ψηλά, να συμπορευόμαστε και να συνεχίζουμε απρόσκοπτα σε κάθε δυσχέρεια, σε κάθε «νέα κανονικότητα».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα