Η Μάγια Τσόκλη, πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των Tourism Awards

Στιγμιότυπο απο την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.Στην φωτογραφία Μάγια Τσόκλη (Α) και η 'Αννα Νταλάρα (Δ) ,Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009   (EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Στιγμιότυπο απο την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.Στην φωτογραφία Μάγια Τσόκλη (Α) και η 'Αννα Νταλάρα (Δ) ,Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009 (EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Η δημοσιογράφος Μάγια Τσόκλη αναλαμβάνει τη θέση της προέδρου της κριτικής επιτροπής των τουριστικών βραβείων

Τη θέση της προέδρου της κριτικής επιτροπής των Tourism Awards αναλαμβάνει φέτος η δημοσιογράφος Μάγια Τσόκλη που αποτέλεσε μέλος της επιτροπής από την πρώτη κιόλας χρονιά διοργάνωσης των βραβείων.

Το όνομά της ταυτίζεται με την ταξιδιωτική δημοσιογραφία μέσα από τη σειρά τηλεοπτικών ντοκιμαντέρ «Ταξιδεύοντας» που ξεκίνησαν το 1999 και προβάλλονται ακόμη, τη δημιουργία ταξιδιωτικών περιοδικών, τη συνεργασία της με ποικίλα έντυπα και μέσα.

Αναλαμβάνοντας τη θέση της προέδρου, η κ. Τσόκλη δήλωσε σχετικά με τα Tourism Awards: «Μέσα στο ομιχλώδες περιβάλλον των τελευταίων χρόνων, ο ελληνικός τουρισμός αποτελεί ένα ηλιόλουστο ξέφωτο. Παρά τις ασφυκτικές πιέσεις που δέχεται, οι προκλήσεις κινητοποίησαν τον κλάδο που δείχνει μία πρωτόγνωρη μαχητικότητα, τολμά την καινοτομία, κτίζει συνέργειες, επενδύει στην ποιότητα και την αειφορία, αναδεικνύει το καλό πρόσωπο της Ελλάδας που επιμένει και δημιουργεί».

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

SHARE:

24Media Network