Η Ωκεανίς “έδιωξε” τον Τραμπ από την Κρήτη

Η Ωκεανίς “έδιωξε” τον Τραμπ από την Κρήτη
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατά την αναχώρησή του για το Βιετνάμ AP

Ανατροπή στην προγραμματισμένη πτήση του Air Force One, τελικός προορισμός του οποίου ήταν το Βιετνάμ για τη συνάντηση με τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Οι καιρικές συνθήκες που έχουν προκαλέσει προβλήματα στις πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο των Χανίων, και ανάγκασαν τον Υπουργό Υποδομών να προσγειωθεί στο Ηράκλειο για την έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου, επηρέασαν και τα σχέδια του Αμερικανού προέδρου Ντόναλτ Τραμπ, ανατρέποντας το πρόγραμμα του Air Force One, τελικός προορισμός του οποίου ήταν το Βιετνάμ για τη συνάντηση με τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Αρχικά, είχε γίνει γνωστό πως το προεδρικό αεροσκάφος των ΗΠΑ, θα προσγειωνόταν στη διάρκεια της νύχτας στην αμερικανική βάση της Σούδας για τον απαιτούμενο ανεφοδιασμό, όπως είχε γίνει και τον περασμένο Ιούνιο, οπότε και ο Ντ. Τραμπ ταξίδευε για τη Σιγκαπούρη με αφορμή την πρώτη του συνάντηση με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας.

Ωστόσο η κακοκαιρία που πλήττει με αγριότητα την Κρήτη τα τελευταία 24ωρα, άλλαξε τον σχεδιασμό και ο Αμερικανός πρόεδρος δεν θα μετασταθμεύσει στο νησί, σύμφωνα με το flashnews.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα