Η Π. Μπατζιάνα έγινε δεκτή ως καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Η Π. Μπατζιάνα έγινε δεκτή ως καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
Στιγμιότυπο με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και την σύντροφο του Μπέτυ Μπαζιάνα στην Μόσχα, την Μεγάλη Πέμπτη 9 Απριλίου 2015. (ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥANDREA BONETTI/EUROKINISSI) Ευρωκίνηση

Η σύντροφος του πρωθυπουργού φαίνεται πως έκανε αίτηση για θέση διδακτικού προσωπικού σε τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στην Κοζάνη και η επιτροπή του ιδρύματος την έκανε δεκτή

Δεκτή έγινε σε θέση έκτακτου προσωπικού στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας η Περιστέρα Μπαζιάνα, σύντροφος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του kozanimedia, η κα. Μπαζιάνα που ειδικεύεται στις τηλεπικοινωνίες και εργάζεται αυτή τη στιγμή στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο, έκανε τα χαρτιά της για την κάλυψη θέσεων στο πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ως έκτακτο προσωπικό και όπως φαίνεται έγινε δεκτή. 

Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αντώνης Τουρλιδάκη μίλησε στο kozanimedia και επιβεβαίωσε την επιλογή της συντρόφου του πρωθυπουργού για μία από τις θέσεις: “Η κυρία Περιστέρα Μπαζιάνα όντως υπέβαλε αίτηση στη διαδικασία πρόσληψης έκτακτου προσωπικού. Αξιολογήθηκε η αίτηση της από την αρμόδια επιτροπή και ακολουλήθηκε η τυπική διαγωνιστική διαδικασία. Έχει κάνει αίτηση να διδάξει στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών και, πλέον, της κάνουμε εμείς την προσφορά να διδάξει,καθώς, πράγματι, διαθέτει όλα τα απαραίτητα προσόντα. Έχει ήδη ενημερωθεί σχετικά και ενδιαφέρεται να έρθει να κάνει το μάθημα. Χρονικά, το αργότερο τη μεθεπόμενη εβδομάδα η κυρία Μπαζιάνα θα πρέπει να έχει έρθει και να ξεκινήσει τα μαθήματα”.

Eurokinissi

 

Η προκήρυξη για πλήρωση θέσεων εκτάκτου διδακτικού προσωπικού

Αναζητήσαμε την προκήρυξη των θέσεων και φαίνεται πως αυτή έχει γίνει από τις 2 Ιουλίου του 2015. Σύμφωνα με την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, το τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών αναζητούσε διδακτικό προσωπικό για 23 μαθήματα, εκ των οποία ορισμένα εμπίπτουν στο επιστημονικό αντικείμενο της κα. Μπαζιάνα, όπως δίκτυα υπολογιστών και συστήματα επικοινωνιών.

Η ανακοίνωση ανέφερε πως οι θέσεις θα πληρωθούν, εφόσον υπάρξουν οι απαραίτητες πιστώσεις, που θα επιτρέπουν στο πανεπιστήμιο να κάνει τις προσλήψεις αυτές.

Δείτε εδώ την πρόσκληση ενδιαφέροντος για πρόσληψη έκτακτου προσωπικού του πανεπιστημίου όπως δημοσιεύτηκε στις αρχές Ιουλίου

Η ακαδημαϊκή σταδιοδρομία της Π. Μπαζιάνα

Η κα. Μπαζιάνα που ειδικεύεται στις οπτικές τηλεπικοινωνίες και τα δίκτυα οπτικών ινών (έχει εργαστεί στο παρελθόν για την εταιρία κινητής τηλεφωνίας TELESTET) και τηλεπικοινωνιακών συστημάτων είναι σήμερα επιστημονικός συνεργάτης του Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Για την ακρίβεια όπως αναγράφει στην προσωπική της ιστοσελίδα, αποτελούσε μέλος της ερευνητικής ομάδας του Εργαστηρίου Εξομοίωσης Δικτύων Επικοινωνίας στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΗΜ&ΜΥ). Μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι βοηθός εργαστηριακών ασκήσεων στο Εργαστήριο Δικτύων Επικοινωνιών στις παραπάνω σχολές του Πολυτεχνείου της Αθήνας. Υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης και στην πολυτεχνική σχολή Πατρών από το 2000 μέχρι το 2002.

Η Περιστέρα Μπαζιάνα είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών, στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών, ενώ ολοκλήρωσε το διδακτορικό της με θέμα “Αρχιτεκτονικές Ελέγχου και Τεχνικές Μετάδοσης για τη Βελτιστοποίηση της Απόδοσης Οπτικών WDM Δικτύων” στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών.

Η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα υπήρξε καθηγήτρια πληροφορικής στη Β’/βάθμια εκπαίδευση ως το 2013, όταν ανέλαβε και πάλι καθηγήτρια στην Α’/Βάθμια με μετάταξη, όπου και παραμένει ως αποσπασμένη στη Σχολή ΗΜ&ΜΥ του Μετσόβιου.

Με πληροφορίες από: kozanimedia/ Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας/ baziana.eu

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα