Η ΥΠΑ κοντά στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής

Συνεχίζονται οι προσπάθειες αποκατάστασης των καταστροφών στη Μάνδρα που προκάλεσαν οι μεγάλες πλημμύρες στηνΔυτική Αττική από την μεγάλη κατιαγίδα της Τετάρτης 15 Νοέμβρη 2017. Δευτέρα 20 Νοέμβρη 2017. (EUROKINISSI / Στέλιος Μισίνας)
Συνεχίζονται οι προσπάθειες αποκατάστασης των καταστροφών στη Μάνδρα που προκάλεσαν οι μεγάλες πλημμύρες στηνΔυτική Αττική από την μεγάλη κατιαγίδα της Τετάρτης 15 Νοέμβρη 2017. Δευτέρα 20 Νοέμβρη 2017. (EUROKINISSI / Στέλιος Μισίνας) EUROKINISSI

Κάθε μέρα εργαζόμενοι της ΥΠΑ από το πρωί συγκεντρώνουν, ετοιμάζουν, μεταφέρουν και μοιράζουν μερίδες με φαγητό με σημείο συνάντησης το δημαρχείο Μάνδρας

Την έμπρακτη αλληλεγγύη της στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής εκφράζει η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Εκπρόσωποι της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας καθημερινά πραγματοποιούν διανομή εκατοντάδων μερίδων φαγητού στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής. Κάθε μέρα εργαζόμενοι της ΥΠΑ από το πρωί συγκεντρώνουν, ετοιμάζουν, μεταφέρουν και μοιράζουν μερίδες με φαγητό με σημείο συνάντησης το δημαρχείο Μάνδρας.

ADVERTISING

Η πρωτοβουλία της Διοίκησης της ΥΠΑ, έχοντας τον γενικό συντονισμό και με αρωγούς από τον χώρο των αερομεταφορών και συγκεκριμένα την βοήθεια των: Aegean Airlines, Olympic Air, Astra Airlines, Όμιλος MIG, Sky Express και Skyserv, υλοποίησε την δράση αυτής της ανθρωπιστικής βοήθειας με την παρουσία του κράτους και των εργαζομένων. Η συγκριμένη ενέργεια ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή 17 Νοεμβρίου και θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network