Ιερέας - καζανόβας στη Φθιώτιδα. Η "διπλή ζωή" και η σύλληψη

Ιερέας -Φωτό αρχείου
Ιερέας -Φωτό αρχείου EUROKINISSI

Ο 62χρονος ιερέας συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και με απόφαση Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος την ίδια μέρα.

Ένας 62χρονος ιερέας από χωριό της Φθιώτιδας φέρεται να είναι πρωταγωνιστής ροζ σκανδάλου που έφτασε μέχρι το αυτόφωρο.

Όπως μεταδίδει το LamiaReport.gr, ο συγκεκριμένος κληρικός πριν από μερικές ημέρες προσήχθη στο Τμήμα μετά από μήνυση μιας 60χρονης για πρόκληση απλών σωματικών βλαβών και εξύβριση. Ο 62χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και με απόφαση Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος την ίδια μέρα, ωστόσο ήταν αρκετό για να ξεκινήσει η συζήτηση για το τι ακριβώς είχε συμβεί.

Σύμφωνα με την εγκαλούσα, ο ιερέας από τη Φθιώτιδα, μετέβη στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων παριστάνοντας τον λαϊκό, όπου την προσέγγισε και σύναψαν ερωτικές σχέσεις. Υποστηρίζει μάλιστα ότι όσες φορές εκείνη κατέβαινε στο χωριό του ιερέα, ο 62χρονος έκρυβε τα ράσα και παρίστανε κι εκεί το λαϊκό. Πριν από λίγες ημέρες, η γυναίκα ανακάλυψε τη "διπλή ζωή" του παπά και οι δυο τους ήρθαν σε σύγκρουση. Κατά τα όσα ισχυρίστηκε, ο 62χρονος φέρεται κατά να την απώθησε βίαια και να την εξύβρισε όταν εκείνη ήλεγξε το κινητό του και διαπίστωσε ότι ο κληρικός φλέρταρε και με άλλες γυναίκες.

Την αξιοπιστία της καταγγελίας θα ελέγξουν οι αρμόδιοι. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο ιερέας έχει απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν όταν είχε τροχαίο ατύχημα υπό την επήρεια μέθης.

SHARE: