Ιερέας “μαϊμού” λειτουργούσε παράνομα εκκλησία στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ιερέας “μαϊμού” λειτουργούσε παράνομα εκκλησία στη Νέα Φιλαδέλφεια

Οι αστυνομικοί που υποδύθηκαν τους πιστούς για να τον προσεγγίσουν διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρία εντάλματα σύλληψης.

Μια απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστή έναν 66χρονο ιερέα που όπως αποκαλύφθηκε μόνο… ιερέας δεν ήταν! Οι αστυνομικοί είχαν την πληροφορία από τον Αύγουστο πως στη Νέα Φιλαδέλφεια λειτουργεί παράνομα ένας εκκλησιαστικός ναός. Ύστερα από ενδελεχή έρευνα τον εντόπισαν και άρχισαν να παρακολουθούν την μονοκατοικία της οδού Ιωαννίνων.

Μάλιστα οι αστυνομικοί χρειάστηκε να υποδυθούν τους πιστούς προκειμένου να μπουν στη μονοκατοικία – παράνομο ναό, η οποία ξεχώριζε στη γειτονιά καθώς ο πατέρας Φανούριος, όπως τον αποκαλούσαν, είχε μόνιμα την ελληνική σημαία στην είσοδο.

Όταν ολοκληρώθηκε η λειτουργία χθες το απόγευμα οι αστυνομικοί περίμεναν να φύγει ο κόσμος και στη συνέχεια πλησίασαν τον ιερέα και του ζήτησαν να τους δείξει τα χαρτιά λειτουργίας του εκκλησιαστικού ναού. Όταν εκείνος τους είπε πως δεν έχει τον οδήγησαν στο τμήμα.

Εκεί όταν πήγαν να εξακριβώσουν τα στοιχεία του διαπίστωσαν πως εις βάρος του εκκρεμούσαν τρία εντάλματα σύλληψης και δυο βουλεύματα για απάτες και απιστία σε βαθμό κακουργήματος.

Ο 66χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και στον ανακριτή και πήρε προθεσμία μέχρι την Τρίτη καθώς δεν είχε δικηγόρο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα