Ηγουμενίτσα: Τροχαίο ατύχημα στην παραλιακή οδό

Ηγουμενίτσα: Τροχαίο ατύχημα στην παραλιακή οδό
Τροχαίο ατύχημα στην Ηγουμενίτσα YouTube

Τροχαίο ατύχημα στην παραλιακή της Ηγουμενίτσας όταν οδηγός ΙΧ, ο οποίος μετέφερε με τρέιλερ βάρκα, έχασε τον έλεγχό του οχήματος, με αποτέλεσμα να αποσυνδεθεί ο κοτσαδόρος και βάρκα και τρέιλερ να καταλήξουν στη θάλασσα.

Ένα απίστευτο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, στην παραλιακή οδό της Ηγουμενίτσας, στο ύψους του αλιευτικού καταφυγίου.

Το ατύχημα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του thespro.gr, σημειώθηκε όταν ο οδηγός ΙΧ, ο οποίος μετέφερε με τρέιλερ βάρκα, έχασε τον έλεγχό του, με αποτέλεσμα να αποσυνδεθεί ο κοτσαδόρος. Βάρκα και τρέιλερ, αφού παρέσυραν τα πάντα στην πορεία τους, κατέληξαν μέσα στην θάλασσα.

Το σημείο όπου σημειώθηκε το ατύχημα είναι πολυσύχναστο, αφού από εκεί περνάει ο ποδηλατόδρομος – πεζόδρομος, με εκατοντάδες πολίτες να κάνουν καθημερινά τη βόλτα τους και από καθαρή τύχη δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, ενώ η βάρκα και το τρέιλερ απομακρύνθηκαν με τη βοήθεια γερανού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα