Ηλίας Νικολακόπουλος: Το Σάββατο η κηδεία – Ενίσχυση του ΑΣΚΙ αντί στεφάνων, η επιθυμία της οικογένειας

Ηλίας Νικολακόπουλος: Το Σάββατο η κηδεία – Ενίσχυση του ΑΣΚΙ αντί στεφάνων, η επιθυμία της οικογένειας
Ο Ηλίας Νικολακόπουλος Eurokinissi

Από το Α΄ Νεκροταφείο, το πρωί του Σαββάτου η πολιτική κηδεία του Ηλία Νικολακόπουλου. Ενίσχυση του έργου των Αρχείων Σύγχρονης Κοινωνικής Ιστορίας αντί στεφάνων, επιθυμεί η οικογένειά του.

Η πολιτική κηδεία του Ηλία Νικολακόπουλου που έφυγε από τη ζωή αιφνίδια, σε ηλικία 75 ετών, θα γίνει το Σάββατο (02/07) στις 11π.μ. από το Α’ Νεκροταφείο.

Η οικογένεια του Ηλία Νικολακόπουλου επιθυμεί αντί στεφάνων να ενισχυθεί το έργο των Αρχείων Σύγχρονης Κοινωνικής Ιστορίας, του οποίου διετέλεσε πρόεδρος. (ΑΣΚΙ Alpha Bank – GR9401403620362002002016123)

Να θυμίσουμε ότι ο ομότιμος Καθηγητής Εκλογικής Κοινωνιολογίας του πανεπιστημίου Αθηνών παρουσίασε επιπλοκές στη καρδιά του, ενώ κολυμπούσε εν ώρα διακοπών στη Σύρο.

Όπως αναφέρει το syrostoday.gr, έπαθε ανακοπή στην παραλία “Αχλάδι” της Σύρου. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και έγινε προσπάθεια ανάνηψης από τους διασώστες και επί τόπου και σε όλη τη διαδρομή έως το νοσοκομείο του νησιού όπου διακομίστηκε. Δυστυχώς οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν και πιστοποίησαν τον θάνατό του.

Ο Ηλίας Νικολόπουλος βρισκόταν στο νησί, καθώς συμμετείχε σε σεμινάρια που πραγματοποιούνταν στο νησί από τα Γενικά Αρχεία του Κράτους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα