Η καταγγελία που επιτάχυνε τις διαδικασίες για τον προπονητή Tae Kwon Do – Απολογείται σήμερα

Η καταγγελία που επιτάχυνε τις διαδικασίες για τον προπονητή Tae Kwon Do – Απολογείται σήμερα
Συνθήματα στη Σχολή του 44χρονου EUROKINISSI

Ο προπονητής Tae Kwon Do που συνελήφθη για κατά συρροή βιασμούς ανήλικων αθλητριών θα απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας.

Με τις έρευνες των αρχών να συνεχίζονται εντατικά για εγκληματικές πράξεις που αναφέρονται σε παρελθόντα αλλά και σε παρόντα χρόνο θα περάσει το μεσημέρι το κατώφλι της 14ης τακτικής Ανακρίτριας ο 44χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών προκειμένου να απολογηθεί για σεξουαλική βία σε βάρος των πέντε κοριτσιών που τον κατήγγειλαν.

Στο βαρύτατο κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί σε βάρος του 44χρονου, πατέρα ενός ανήλικου αγοριού, περιλαμβάνονται φρικώδεις πράξεις που υπέστησαν οι πέντε καταγγέλλουσες ενόσω ήταν ανήλικες, αλλά και τον τρόπο που με την συναισθηματική χειραγώγηση και ψυχολογικούς εκβιασμούς των παιδιών κατάφερνε μέχρι τώρα ο κατηγορούμενος να συνεχίζει την δράση του.

Από τις καταθέσεις που περιλαμβάνονται στην δικογραφία, η οποία σχηματίστηκε τον περασμένο Ιανουάριο όταν μηνύθηκε ο 44χρονος, φαίνεται πως ο προπονητής είχε σχεδόν πανομοιότυπο τρόπο για να πετυχαίνει τον στόχο του.

Ο κατηγορούμενος κάνοντας μικρές αθλήτριες να αισθάνονται όμορφα με τους επαίνους του , μέσω “εξατομικευμένων’ πολύωρων προπονήσεων κατάφερνε τα ανήλικα θύματα του να υποκύπτουν στην θέληση του και στην συνέχεια με την συνεχή ψυχολογική πίεση να εξασφαλίζει όχι μόνο την σιωπή τους αλλά και την αίσθηση ενοχής που είχαν τα κορίτσια.

Όπως φέρεται να έχει καταγγελθεί, ο 44χρονος με απόλυτη σκληρότητα εκβίαζε ψυχολογικά τα παιδιά απειλώντας πως θα αυτοκτονήσει αν τον πρόδιδαν.

Σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του προπονητή, η δράση σε βάρος ανήλικων κοριτσιών, για την οποία καλείται να λογοδοτήσει σήμερα, προσδιορίζεται στο διάστημα τουλάχιστον από το 2009 έως το 2020 ενώ οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια αλλά και παραβίαση προσωπικών δεδομένων καθώς φαίνεται να βιντεοσκοπούσε όσα έκανε με τα κορίτσια. Επιπλέον, κατηγορείται και για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Η καταγγελία για 15χρονη

Ωστόσο, η έρευνα των αρχών φαίνεται να επικεντρώνεται και στον ενεστώτα χρόνο πράξεων του κατηγορούμενου, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες υπάρχει προς διερεύνηση συγκεκριμένη καταγγελία για κορίτσι 15 ετών που ενδέχεται να έχει πέσει θύμα σεξουαλικής βίας και χειριστικών συμπεριφορών του 44χρονου το τελευταίο διάστημα. Αυτός φαίνεται να είναι ο λόγος που τάχιστα οι δικαστικές αρχές κίνησαν την διαδικασία για την έκδοση εντάλματος σύλληψης του προπονητή.

Θεωρείται βέβαιο, εξάλλου, πως μετά την εισαγγελική εντολή για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατηγορούμενου θα δοθεί ώθηση στην έρευνα καθώς εκτιμάται πως ίσως επικοινωνήσουν με τις αρχές κορίτσια που είτε στο παρελθόν είτε και σήμερα έχουν υποστεί αντίστοιχες συμπεριφορές με εκείνες που περιέγραψαν οι πέντε καταγγέλλουσες.

Η εξέλιξη της υπόθεσης, ωστόσο, θα κριθεί και από τα ευρήματα από την επεξεργασία και ανάλυση των ηλεκτρονικών συσκευών που κατέσχεσαν οι αρχές με την σύλληψη του προπονητή.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα