Ηλιούπολη: Θρασύτατες απειλές κατά της 19χρονης μία μέρα μετά την κατάθεσή της

Ηλιούπολη: Θρασύτατες απειλές κατά της 19χρονης μία μέρα μετά την κατάθεσή της
Οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση της Ηλιούπολης Eurokinissi

Μόλις ένα 24ωρο μετά την κατάθεση της 19χρονης από την Ηλιούπολη στην ανακρίτρια, γνωστός της άνδρας, πελάτης του κυκλώματος μαστροπείας, της τηλεφώνησε με απειλητικές διαθέσεις.

Χρειάστηκε να περάσει μόλις μία ημέρα μετά την κατάθεση της 19χρονης κοπέλας από την Ηλιούπολη στην ανακρίτρια για να ξυπνήσουν και πάλι οι εφιάλτες της, ευτυχώς όχι για πολύ.

Η κατάθεση έλαβε χώρα την Τρίτη και ήταν ιδιαίτερα αναλυτική. Την Τετάρτη η 19χρονη δέχθηκε τηλεφώνημα (στο νέο της νούμερο, όχι αυτό που είχε όσο βρισκόταν αιχμάλωτη του αστυνομικού που φέρεται να την εξέδιδε κατ’ εξακολούθηση), από γνωστό ενός εκ των κατηγορουμένων.

“Πες μου που είσαι και θα έρθω τώρα” της είπε χαρακτηριστικά ο άνδρας προκαλώντας αρχικά σοκ στη νεαρή κοπέλα η οποία πάντως προφασίστηκε ασθένεια. Οι πιέσεις ήταν συνεχείς, αφόρητες και είχαν απειλητικό χαρακτήρα. Ομως και πάλι η κοπέλα, δείχνοντας μεγάλα αποθέματα ψυχικής δύναμης για μία ακόμη φορά απέκρουσε τις απειλές και έκλεισε το τηλέφωνο.

Κατά πληροφορίες, ο άνδρας αυτός ήταν πελάτης του κυκλώματος μαστροπείας θύμα του οποίου ήταν η 19χρονη κοπέλα. Είναι, δηλαδή, άνθρωπος που την έχει ξαναδεί ουκ ολίγες φορές στο πλαίσιο της λειτουργίας του κυκλώματος που φέρεται να είχε στήσει ο αστυνομικός και οι συνεργοί του.

Μετά το περιστατικό, ιδιαίτερα σοβαρό όπως ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί, ενημερώθηκαν οι αρχές έτσι ώστε να επαγρυπονούν για την ασφάλεια της 19χρονης η οποία εξακολουθεί να δέχεται ψυχολογική υποστήριξη.

Είναι χρήσιμο να αναφέρουμε εδώ ότι αν και έχουν περάσει τέσσερις μήνες από την αποκάλυψη αυτής της δυσώδους υπόθεσης, η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει ούτε σε κατάσχεση του φορητού υπολογιστή του αστυνομικού ούτε της παλιάς τηλεφωνικής συσκευής της κοπέλας στην οποία είναι περασμένα όλα τα τηλέφωνα των πελατών του κυκλώματος.

Θυμίζουμε ότι για την υπόθεση κρατούνται τόσο ο αστυνομικός, φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος, όσο και ο πατέρας της 19χρονης ο οποίος φέρεται να την βίαζε από τα 11 χρόνια της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα