Ηλιούπολη: Η 19χρονη κατέθεσε στον ανακριτή ύστερα από 4 μήνες

Ηλιούπολη: Η 19χρονη κατέθεσε στον ανακριτή ύστερα από 4 μήνες
Ο αστυνομικός μαστροπός της υπόθεσης της Ηλιούπολης στον ανακριτή eurokinissi

Με καθυστέρηση τεσσάρων μηνών κατέθεσε στον ανακριτή η 19χρονη κοπέλα από την Ηλιούπολη που είχε αιχμαλωτιστεί από αστυνομικό ο οποίος φέρεται να την εξέδιδε.

Πέρασαν τέσσερις μήνες για να καταθέσει στον ανακριτή η κοπέλα από την Ηλιούπολη η οποία το καλοκαίρι είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο όταν δραπεύτευσε από το σπίτι στην οποία φέρεται να την είχε αιχμαλωτίσει αστυνομικός.

Η 19χρονη όλο αυτόν τον καιρό δεν είχε κληθεί από τον ανακριτή κάτι που έγινε μόλις την περασμένη Τρίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες η κοπέλα κατέθεσε με λεπτομέρειες όλα όσα της είχαν συμβεί πριν κερδίσει μόνη της την ελευθερία.

Θυμίζουμε ότι για την εν λόγω υπόθεση προφυλακισμένοι τόσο ο αστυνομικός όσο και ο πατέρας της κοπέλας ο οποίος φέρεται ότι βίαζε την κόρη του.

Κατά τη διάρκεια δε της αιχμαλωσίας της από τον αστυνομικό, η 19χρονη υπέφερε τα πάνδεινα. Συμμετείχε, παρά τη θέλησή της, σε κύκλωμα μαστρωπείας και εξαναγκαζόταν να έρχεται σε συνουσία με τους πελάτες, έπεφτε θύμα βιασμών από τον αστυνομικό αλλά και θύμα ωμής βίας και πολλά άλλα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα