Σε εξέλιξη ο ημιμαραθώνιος της Αθήνας – Τερματίζουν οι πρώτοι συμμετέχοντες

Σε εξέλιξη ο ημιμαραθώνιος της Αθήνας – Τερματίζουν οι πρώτοι συμμετέχοντες
Στιγμιότυπο από την Πλατεία Συντάγματος και την Ακαδημία Αθηνών, του ημιμαραθώνιου της Αθήνας και των αγώνων δρόμου 3 και 5 χλμ,Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 (ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ/EUROKINISSI SPORTS) Eurokinissi Sports

Χιλιάδες κόσμου συμμετέχουν και φέτος στη διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στην πρωτεύουσα για τις ανάγκες του 7ου Ημιμαραθώνιου

Κλειστό θα είναι το κέντρο της Αθήνας το πρωί της Κυριακής, για τη διεξαγωγή του 7ου Ημιμαραθωνίου.

Το μεγάλο αθλητικό γεγονός θα ξεκινήσει στις 09:00 στο κέντρο της πρωτεύουσας και είναι συνδιοργάνωση του ΣΕΓΑΣ, του Δήμου Αθηναίων και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων.

Η εκκίνηση θα δοθεί στην Πλατεία Συντάγματος.

Tα τελευταία χρόνια ο ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αθηναίων έχουν ενώσει τις δυνάμεις και τις προσπάθειές τους, συνδιοργανώνοντας με μοναδικό τρόπο ένα αθλητικό μαζικό γεγονός στο κέντρο της πόλης. Ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας διεξήχθη για πρώτη φορά το Μάιο του 2012 ενώ ακολούθησαν τέσσερις ακόμα διοργανώσεις που στέφθηκαν από τεράστια επιτυχία, τόσο ως προς τη μαζικότητα όσο και ως προς την άρτια οργάνωση του αγώνα και την πλήρη ικανοποίηση των συμμετεχόντων δρομέων.

Ο απήχηση και η γοητεία του Ημιμαραθωνίου Αθήνας, ενός αγώνα για όλους στο κέντρο της πόλης, έχει ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας. Χιλιάδες δρομείς από διάφορες πόλεις της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού σχεδιάζουν ήδη τη συμμετοχή τους στον 7ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας που θα διεξαχθεί στις 18 Μαρτίοιυ 2018, γεγονός που αυξάνει τις ευθύνες της διοργάνωσης απέναντι σε κάθε συμμετέχοντα αλλά και στην ευρύτερη ελληνική κοινωνία.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σε ισχύ θα τεθούν από τις 07:00 έως και τις 13:30 κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με σταδιακή διακοπή της κίνησης των οχημάτων στις οδικές αρτηρίες από όπου θα διέλθουν οι δρομείς.

Δείτε τις ρυθμίσεις που έχει προγραμματίσει η Τροχαία:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα