Ιωάννα Παλιοσπύρου: Θα δείξει για πρώτη φορά το πρόσωπό της χωρίς τη μάσκα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Θα δείξει για πρώτη φορά το πρόσωπό της χωρίς τη μάσκα
Ιωάννα Παλιοσπύρου ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Δύο χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι, η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα αποκαλύψει για πρώτη φορά το πρόσωπό της στην εκπομπή "Πρωταγωνιστές". Δείτε το trailer του επεισοδίου.

Την γενναία απόφαση να δείξει για πρώτη φορά δημοσίως το πρόσωπό της, μετά από την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε τον Μάιο του 2020, πήρε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Μετά από τις πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις, η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα αποκαλύψει το πρόσωπό της χωρίς την μάσκα στην τηλεόραση και, συγκεκριμένα, στην εκπομπή “Πρωταγωνιστές”.

Η 33χρονη θα μιλήσει στον Σταύρο Θεοδωράκη για το τραυματικό γεγονός της επίθεσης, αλλά και για τη μάχη που δίνει καθημερινά για την αποκατάστασή της.

Το επεισόδιο θα προβληθεί αύριο Πέμπτη 28 Απριλίου στις 00:00, ενώ το trailer της εκπομπής παίζει ήδη στον αέρα του Alpha.

“Είναι το σημείο μηδέν. Πλέον τη ζωή μου την σκέφτομαι πριν από αυτό και μετά από αυτό. Πήγαινε στο σημείο που έχεις κλάψει, χαμογέλασε και άλλαξε την ιστορία”, ακούγεται να λέει η ίδια στο trailer.

Πρωταγωνιστές: Δείτε το trailer με καλεσμένη την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη

Λίγο πριν την προβολή του επεισοδίου, ο Σταύρος Θεοδωράκης έκανε την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

“Η φωτογραφία είναι από την πρώτη μου συνάντηση με την Ιωάννα.

Ήπιαμε καφέ στην πλατεία Μαβίλη και συζητήσαμε για ώρα πολλή, γι’ αυτό που της συνέβη. Μετά από λίγες μέρες βρεθήκαμε στη Βουλιαγμένη, μετά στους Αμπελόκηπους, στο Θριάσιο, στο κέντρο… Για μήνες ξεκλέβαμε χρόνο και τα λέγαμε. Κάποιες από αυτές τις συναντήσεις τις κινηματογραφούσαμε κιόλας. Χωρίς να έχουμε αποφασίσει τι θα το κάνουμε το υλικό.

Μετά ήρθαν τα podcast της – μεγάλη επιτυχία και πολλή ουσία. Αν δεν τα έχετε ακούσει ακόμη, αναζητείστε τα στο pod.gr

Και όταν μπήκε η Άνοιξη και οι γιατροί της είπαν ότι πρέπει σιγά σιγά να βγάζει τη μάσκα, πήραμε την απόφαση να κάνουμε ένα επεισόδιο στους Πρωταγωνιστές.

Να δουν όλοι το πρόσωπο της, να πάψουν να αναρωτιούνται “πόση ζημιά έχει γίνει” και να την αγαπούν και να της συμπαραστέκονται γνωρίζοντας την πραγματική της εικόνα.

Αρκετά είπα όμως. Η συνέχεια και η αποκάλυψη την Πέμπτη τα μεσάνυχτα στον @alphatv”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα