Επίθεση με βιτριόλι – Ιωάννα Παλιοσπύρου: “Θέλω να μπω στο δικαστήριο με το κεφάλι ψηλά”

Επίθεση με βιτριόλι – Ιωάννα Παλιοσπύρου: “Θέλω να μπω στο δικαστήριο με το κεφάλι ψηλά”
Η 33χρονη Ιωάννα θύμα της επίθεσης με βιτριόλι glomex

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μοιράζεται τις σκέψεις της λίγες ώρες πριν την δίκη της υπόθεσης που άλλαξε την ζωή της. Τι λέει για την 36χρονη που της επιτέθηκε με βιτριόλι.

Αύριο, Τετάρτη (15/09), θα πραγματοποιηθεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη της 36χρονης κατηγορούμενης, για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, τον Μάϊο του 2020 στην είσοδο της εργασίας της στην Καλλιθέα.

Η 36χρονη θα καθίσει στο εδώλιο για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος της Ιωάννας, σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών που εκδόθηκε σε βάρος της προσωρινά κρατούμενης κατηγορουμένης.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα συναντηθεί για πρώτη φορά τετ α τετ με τη γυναίκα που της επιτέθηκε και όπως αναφέρει, θέλει να την αντιμετωπίσει με το κεφάλι ψηλά.

“Δεν θέλω να κρυφτώ, θέλω την Τετάρτη να μπω στο δικαστήριο με το κεφάλι ψηλά. Δεν ξέρω αν είμαι καλά προετοιμασμένη, θα με οδηγήσει το ένστικτό μου. Όμως, θέλω να την αντικρύσω και να πάρω τις απαντήσεις μου”, είπε η Ιωάννα σε δηλώσεις της στον ΑΝΤ1, μερικές ώρες πριν από την πολύκροτη δίκη.

Όσο για το τι της δίνει δύναμη να προχωρά, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Η αγάπη της οικογένειάς μου και η συμπαράσταση του κόσμου είναι η κινητήριος δύναμή μου. Στηρίζομαι σε αυτό για να βρίσκω δύναμη και κουράγιο να αντιμετωπίζω τον καθημερινό πόνο και τα προβλήματα υγείας που έχω. Ως άνθρωπος και ως γυναίκα δεν δέχομαι να υπάρχω σε μια χώρα που τα μέλη της τα κατακλύζουν δεισιδαιμονίες και μοχθηρά ένστικτα. Οφείλουμε στους εαυτούς μας και στους νέους μας να προβάλλουμε πρότυπα ανθρώπων με παιδεία και με τις βασικές ανθρώπινες αξίες, όπως η ηθική, η ευγένεια, η ελευθερία και το δικαίωμα όλων μας στη ζωή”.

Αξίζει να σημειωθεί πως νέοι διάλογοι της 36χρονης με χαρτορίχτρα, στην οποία κάνει διάφορες ερωτήσεις για άνδρες που την ενδιέφεραν, ανάμεσά τους και ο πρώην σύντροφός της

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα