Ηράκλειο: “Δεν προηγήθηκε καβγάς”, λέει η 36χρονη που μαχαιρώθηκε από τον σύντροφό της

Ηράκλειο: “Δεν προηγήθηκε καβγάς”, λέει η 36χρονη που μαχαιρώθηκε από τον σύντροφό της
Απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 30χρονης στο Ηράκλειο Κρήτης Image Online/INTIME NEWS

Η 36χρονη γυναίκα που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ μίλησε στις Αρχές και περιέγραψε τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης από τον σύντροφό της. Αναλυτικά όσα είπε.

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας στην υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στο Ηράκλειο, κατά την οποία μία 36χρονη γυναίκα δέχτηκε απανωτές μαχαιριές από τον 36χρονο σύντροφό της, το βράδυ της Κυριακής (4/6).

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν αστυνομικές πηγές στην ΕΡΤ, η κοπέλα είπε, ότι δεν είχε προηγηθεί καβγάς και πως ο 36χρονος αρραβωνιαστικός της αντέδρασε σαν να βρέθηκε ξαφνικά σε αμόκ και άρχισε να την χτυπά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δέχθηκε 7 μαχαιριές στον θώρακα, την πλάτη και τα χέρια, πριν καταφέρει να ξεφύγει και να βγει στο δρόμο, ζητώντας βοήθεια.

Ο 36χρονος έχει ήδη κληθεί να απολογηθεί προανακριτικά, ωστόσο, δεν είπε το παραμικρό στους αστυνομικούς, κάνοντας χρήση του δικαιώματος της σιωπής.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και ενδοοικογενειακή βία, η οποία θα υποβληθεί, σήμερα, Τρίτη (6/6), στην Εισαγγελία Ηρακλείου και ακολούθως θα απαγγελθούν σε βάρος του κατηγορίες από τον εισαγγελέα, για τις οποίες θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στην ανακρίτρια.

Η γυναίκα εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ ενώ φρουρούμενος νοσηλεύεται ο σύντροφός της, στο ίδιο νοσοκομείο, αλλά στη Χειρουργική Κλινική.

Το χρονικό

Το επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας, στην περιοχή του Κορώνη Μαγαρά στο Ηράκλειο Κρήτης.

Οι αρχικές πληροφορίες, που αργότερα διαψεύστηκαν από τις δηλώσεις της 36χρονης γυναίκας, έλεγαν ότι το ζευγάρι διαπληκτίστηκε έντονα για προσωπικούς λόγους στο μπαλκόνι του σπιτιού, όπου ο άνδρας κατάφερε αρκετά χτυπήματα με μαχαίρι στη γυναίκα, η οποία κατάφερε να ξεφύγει και να μπει στην αυλή γειτονικού σπιτιού έχοντας χάσει μεγάλη ποσότητα αίματος.

Αμέσως οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία, το ΕΚΑΒ, αλλά και την πυροσβεστική καθώς ο άνδρας προσπάθησε να βάλει φωτιά στο σπίτι. Παράλληλα αυτομαχαιρώθηκε στην κοιλιακή χώρα.

Στην περιοχή έφτασαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, το ένα παρέλαβε τη γυναίκα βαριά χτυπημένη, αλλά έχοντας τις αισθήσεις της, ενώ το άλλο πήρε τον άνδρα που δεν έδειχνε να είναι βαριά τραυματισμένος.

Παράλληλα έφτασαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που τελικά δεν χρειάστηκε να επέμβουν, καθώς η φωτιά είχε σβηστεί από τους γονείς του δράστη που μένουν στο πάνω διαμέρισμα, καθώς και ισχυρή δύναμη της αστυνομίας.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα