Ηράκλειο: Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας του 6χρονου

Ηράκλειο: Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας του 6χρονου
Φωτό Αρχείου sooc

Διασωληνωμένος στην εντατική παίδων νοσηλεύεται ο μικρός που φέρεται να κατανάλωσε ποσότητα αλκοόλ ενώ είχε διαφύγει της προσοχής των γονέων του

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου ο 6χρονος που διακομίστηκε εκεί τα ξημερώματα της Πέμπτης, σε πολύ άσχημη κατάσταση, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Μιλώντας στο News 24/7, ο αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου, Γιάννης Φανουργιάκης,  υπογράμμισε πως στις εργαστηριακές απεικονιστικές εξετάσεις εμφανίστηκαν ενδείξεις δηλητηρίασης από αλκοόλη, όμως, όπως τόνισε, διερευνώνται και άλλα αίτια, τα οποία “μπορεί να έχουν συμβάλλει στο να έχει το παιδί σήμερα αυτή την κλινική κατάσταση”.

Όπως λέει ο κ. Φανουργιάκης, από εδώ και πέρα χρειάζεται χρόνος, με τον 6χρονο να παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ και υπό διαρκή και στενή παρακολούθηση των γιατρών, όπως ήδη συμβαίνει.

Ο κ. Φανουργιάκης εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος, εκτιμώντας ότι όλα θα εξελιχθούν καλά και  όλο αυτό θα αποτελέσει μία δυσάρεστη εμπειρία για το παιδί.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, σε βάρος των γονιών φέρεται να έχει ασκηθεί δίωξη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων ενώ ενημερώθηκε και ο εισαγγελέας, με εντολή του οποίου οι δύο γονείς αφέθηκαν ελεύθεροι προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό του παιδιού τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα