Άγρια αιματηρή συμπλοκή με Αλκέτ Ριζάι στις φυλακές Δομοκού. Βρέθηκαν πάλι αυτοσχέδια μαχαίρια

Άγρια αιματηρή συμπλοκή με Αλκέτ Ριζάι στις φυλακές Δομοκού. Βρέθηκαν πάλι αυτοσχέδια μαχαίρια
ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΔΡΑΠΕΤΗΣ ΑΛΚΕΤ ΡΙΖΑΪ ( Κ ) (EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ) Eurokinissi

Με τραύματα από μαχαίρι στα πόδια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, Αλβανός κρατούμενος στις φυλακές Δομοκού

Στο νοσοκομείο της Λαμίας νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, ένας 39χρονος Αλβανός κρατούμενος, που μαχαιρώθηκε από ισοβίτες ομοεθνείς του

Η νέα συμπλοκή έγινε χθες λίγο μετά τις 3:00 το μεσημέρι του Σαββάτου σε κοινόχρηστο χώρο στην πτέρυγα των Αλβανών κρατουμένων.

Ο γνωστός 40χρονος ισοβίτης Αλκέτ Ριζάι μαζί με άλλους δυο ομοεθνείς του, ηλικίας 27 και 32 ετών, επιτέθηκαν στον 39χρονο και τον τραυμάτισαν με αυτοσχέδιο αιχμηρό αντικείμενο.

Όταν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι έτρεξαν για να επιβάλλουν την τάξη απειλήθηκαν από τον Ριζάι και τους άλλους ισοβίτες και χρειάστηκαν ενισχύσεις για να μπορέσουν τελικά να τους ηρεμήσουν, για να πάρουν τον τραυματία.

Ο τραυματισμένος κρατούμενος αρχικά διακομίσθηκε στο Κ.Υ. Δομοκού και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες για μια ακόμη φορά βρέθηκαν δυο μεταλλικά αυτοσχέδια μαχαίρια, τα οποία εστάλησαν για εργαστηριακές εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί εάν είναι αυτά που χρησιμοποιήθηκαν στη χθεσινή αιματηρή συμπλοκή.

Πηγή: lamiareport.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα