Κακλαμάνης: θα μιλήσω με Σαμαρά αλλά θα είμαι υποψήφιος για το δήμο Αθήνας

ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΙΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.(EUROKINISSI-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΙΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.(EUROKINISSI-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) EUROKINISSI

Ο Νικήτας Κακλαμάνης στηρίζει και επιχειρηματολογεί υπέρ του εαυτού του ως υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων

"Ό,τι έχω πει εξακολουθεί να ισχύει στο ακέραιο και δεν έχει αλλάξει τίποτα. Μάλλον έχει ενισχυθεί η πεποίθησή μου από τις δημοσκοπήσεις, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, σε ό,τι αφορά δημοφιλίες προσώπων", είπε ο Ν. Κακλαμάνης, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων. 

Και συνέχισε:

"Iδιαίτερα για τον β' γύρο, η αποδοχή που έχω στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ είναι σημαντική. Όπως θα έχετε δει, είμαι πρώτος στον ΣΥΡΙΖΑ με 34% και στο ΚΚΕ με 45% αποδοχή", δήλωσε στον ραδιοσταθμό "Βήμα" ο βουλευτής της ΝΔ, επιβεβαιώνοντας έτσι την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.

Εκτίμησε ότι η ΝΔ δεν θα δώσει χρίσματα και πρόσθεσε:

"Εγώ, όμως, δεν κάθομαι με σταυρωμένα τα χέρια και οργανώνομαι και με ανθρώπους -για το ψηφοδέλτιο έχω μιλήσει- και το πλέον ευχάριστο είναι ότι, σ' αυτήν τη φάση, έχω μιλήσει με πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους, που δεν σηματοδοτούν τον ιδεολογικό μου χώρο. Η υποψηφιότητά μου έχει ανακοινωθεί".

Σημείωσε δε ότι δεν γνωρίζει ποιοι από το κόμμα (του) δεν θέλουν την υποψηφιότητά του και πρόσθεσε:

"Άσχετα με όλη την περιγραφή της υποψηφιότητάς μου, θεωρώ ότι λόγοι πολιτικού fair play με οδηγούν -και θα το πράξω- να ζητήσω να δω τον κ. Σαμαρά και να μιλήσω μαζί του. Μόνο με τον κ. Σαμαρά, όμως. Οι δυο μας…".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network