Κακοκαιρία: Έκτακτα μέτρα για τους αστέγους από το δήμο Αθηναίων

Κακοκαιρία: Έκτακτα μέτρα για τους αστέγους από το δήμο Αθηναίων

Ο δήμος Αθηναίων λαμβάνει μέτρα για τους αστέγους μετά τις προγνώσεις για ραγδαία επιδείνωση του καιρού και χαμηλές θερμοκρασίες

Μέτρα για τους αστέγους λαμβάνει ο δήμος Αθηναίων τις επόμενες μέρες, λόγω των προγνώσεων για ραγδαία επιδείνωση του καιρού τα επόμενα 24ωρα, με τσουχτερό κρύο.

Συγκεκριμένα, από αύριο Τετάρτη ανοίγει, στις 10 το πρωί, θερμαινόμενη αίθουσα για τους αστέγους στο χώρο της 4ης Δημοτικής Κοινότητας (Λένορμαν και Αλεξανδρείας 35).

Δεδομένων των εκτιμήσεων για διατήρηση των θερμοκρασιών σε χαμηλά επίπεδα, από το Σάββατο το πρωί και για όσο χρειαστεί στη μάχη για την προστασία ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού, εισέρχεται το Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο του Ρουφ (Πειραιώς και Εχελιδών 69).

Συνεργεία του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων και οι συνεργαζόμενες εθελοντικές οργανώσεις και φορείς, θα ενημερώνουν από σήμερα τους αστέγους συμπολίτες μας για την λειτουργία των χώρων αυτών.

Καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου ο τετραψήφιος αριθμός 1595 του δήμου Αθηναίων, θα είναι διαθέσιμος για τη συνδρομή των πολιτών, για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

(Πηγή: ΑΠΕ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αλλάζει ραγδαία ο καιρός: Τσουχτερό κρύο, χιόνια και βοριάδες. Πτώση της θερμοκρασίας έως και 12 βαθμούς

SHARE:

24Media Network