Κακοκαιρία Γηρυόνης: Αγωνία για δύο άνδρες που αναζητούνται σε Κινέτα και Ασπρόπυργο

Κακοκαιρία Γηρυόνης: Αγωνία για δύο άνδρες που αναζητούνται σε Κινέτα και Ασπρόπυργο
Περιπολικό στον Ασπρόπυργο Eurokinissi

Στην Αχαΐα μια μητέρα κάλεσε την Αστυνομία και είπε πως ο 43χρονος γιος της έφυγε με αυτοκίνητο από την Αιγείρα με άγνωστη κατεύθυνση και δεν έχει επικοινωνία μαζί του. Ένας άντρας από τον Ασπρόπυργο δήλωσε στις αρχές πως δεν μπορεί να εντοπίσει τηλεφωνικά έναν φίλο του.

Καμία επίσημη δήλωση αγνοούμενου προσώπου δεν υπάρχει μέχρι στιγμής σε Αστυνομία και Πυροσβεστική εξαιτίας της κακοκαιρίαςΓηρυόνης“, που σάρωσε από το βράδυ της Κυριακής τη χώρα. Ωστόσο, μία μητέρα κάλεσε τηλεφωνικά τις αστυνομικές Αρχές στην Αχαΐα και ενημέρωσε πως από το βράδυ δεν μπορεί να εντοπίσει στο τηλέφωνο τον 43χρονο γιο της που έφυγε με το αυτοκίνητό του από την Αιγείρα, δίχως όμως να δηλώσει κατεύθυνση.

Η περίπτωση ερευνάται ενώ αναμένεται επίσημη δήλωση εξαφάνισης και κατάθεση από την μητέρα για να μπορέσουν να βοηθηθούν περισσότερο οι Αρχές.

Πρόσθετα, ένας άντρας από τον Ασπρόπυργο κάλεσε τις Αρχές και ανέφερε πως δεν μπορεί να εντοπίσει στο τηλέφωνο έναν φίλο του που μένει στην Κινέτα.

Και σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει επίσημη δήλωση εξαφάνισης και μάλιστα από συγγενείς πρώτου βαθμού και όταν καταστεί δυνατή η προσέγγιση, πυροσβέστες θα ελέγξουν το σπίτι στην Κινέτα, που τους υπέδειξε ο συγκεκριμένος άντρας, ότι διαμένει ο φίλος του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα