Κακοκαιρία "Ηφαιστίων": Χωρίς ρεύμα Άνδρος και Τήνος

Στιγμιότυπο από τον φάρο στην Άνδρο
Στιγμιότυπο από τον φάρο στην Άνδρο EUROKINISSI

Προσπάθεια της ΔΕΗ για επαναλειτουργία του Αυτόνομου Σταθμού Παραγωγής στην Άνδρο, προκειμένου να αποκατασταθεί άμεσα η ηλεκτροδότηση σε Άνδρο και Τήνο. Προβλήματα ηλεκτροδότησης και σε Αττική - Βοιωτία.

Σημαντικά προβλήματα έχουν προκύψει από την κακοκαιρία των τελευταίων ωρών. Ο "Ηφαιστίων" χτύπησε και στις Κυκλάδες όπου σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ από σήμερα το πρωί έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση στην Άνδρο και στην Τήνο λόγω βλαβών που έχουν προκύψει στις δύο γραμμές μεταφοράς από τις οποίες τροφοδοτούνται τα δύο νησιά, εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Αυτή την ώρα η ΔΕΗ επιχειρεί την επαναλειτουργία του Αυτόνομου Σταθμού Παραγωγής στην Άνδρο, προκειμένου να αποκατασταθεί άμεσα η ηλεκτροδότηση και στα δύο νησιά.

ADVERTISING

Επίσης, σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, προβλήματα ηλεκτροδότησης παρουσιάζονται στη Βοιωτία και συγκεκριμένα στα χωριά στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, Καπαρέλλι, Λεύκτρα και Μελισσοχώρι και στα χωριά Δομβραίνα, Ελλοπία και Λεοντάρι.

Στην Αττική, αυτή τη ώρα παρουσιάζονται μεμονωμένα προβλήματα σε γραμμές Μέσης Τάσης στην περιοχή της Παλλήνης, της Πεντέλης και του Ασπρόπυργου.
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κακοκαιρία, ΔΕΗ, Κυκλάδες
SHARE:

24Media Network