Κακοκαιρία Μήδεια – Χαλάνδρι: Ημίγυμνος εισβάλλει στο πλάνο και κάνει “μακροβούτι” στα χιόνια

Κακοκαιρία Μήδεια – Χαλάνδρι: Ημίγυμνος εισβάλλει στο πλάνο και κάνει “μακροβούτι” στα χιόνια
Ο "Τζίμι Τζαμπ" των χιονισμένων δρόμων Glomex

Κάποιοι χάρηκαν λίγο παραπάνω με τη χιονόπτωση στην Αττική, όπως ο "Τζίμι Τζαμπ" του Χαλανδρίου που έκανε "βουτιές" στα χιόνια, την ώρα της ζωντανής μετάδοσης.

Το λευκό τοπίο στο κέντρο της Αθήνας από την κακοκαιρία Μήδεια δημιούργησε την υπέρμετρη ευφορία ορισμένων ανθρώπων που βγήκαν στους χιονισμένους δρόμους για να απολαύσουν τις πρωτόγνωρες για κάποιους στιγμές, τις οποίες είχε πολλά χρόνια να ζήσει η πρωτεύουσα.

Κάποιοι, ωστόσο, το χάρηκαν λίγο παραπάνω.

Όπως ένας άνδρας στο Χαλάνδρι, ο οποίος εμφανίστηκε στα πλάνα της εκπομπής “Καλημέρα Ελλάδας” τη στιγμή της ζωντανής σύνδεσης από το σημείο. Ο τολμηρός αυτός άνδρας, που μάλιστα δεν φορούσε μπλούζα, έτρεξε γεμάτος χαρά προς τα χιόνια και έκανε… βουτιά προκαλώντας την έκπληξη και τα γέλια των ανθρώπων γύρω του, όπως και των δημοσιογράφων από το στούντιο, που μάλιστα του ζήτησαν και μία δήλωση: “Είμαι τόσο χαρούμενος που έπεσε το χιόνι που έχω ξετρελαθεί, με τέτοια αδρεναλίνη τώρα δεν νιώθω τίποτα”, είπε ο “Τζίμι Τζαμπ” του Χαλανδρίου (του ανήκει δικαιωματικά ο τίτλος), ο οποίος συνέχισε ανέμελος να κάνει τις βουτιές του στους χιονισμένους δρόμους.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα