Κακοκαιρία “Μήδεια”: Ο χιονιάς “σφυροκοπά” την Κρήτη

Κακοκαιρία “Μήδεια”: Ο χιονιάς “σφυροκοπά” την Κρήτη
Στα «λευκά το Οροπέδιο Λασιθίου cretapost

Η έλευση της κακοκαιρίας "Μήδεια" έχει θέσει σε συναγερμό όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες της Κρήτης. Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες.

Αισθητή σε όλη την Κρήτη είναι η ραγδαία επιδείνωση του καιρού, με έντονες βροχοπτώσεις, χαλαζοπτώσεις, αλλά και έντονη χιονόπτωση κυρίως στα ορεινά του νησιού.

Η έλευση της κακοκαιρίας “Μήδεια” έχει θέσει σε συναγερμό όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες του νησιού, ενώ συνεχείς είναι οι εκκλήσεις στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

Με αποφάσεις των αντιπεριφερειαρχών Ρεθύμνου, Χανίων και Ηρακλείου τα σχολεία και των δύο βαθμίδων θα παραμείνουν κλειστά ως και την Τετάρτη.

Ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου, επισημαίνει ότι λόγω της χιονόπτωσης ζητείται η ιδιαίτερη προσοχή των οδηγών σε όλο το οδικό δίκτυο του Δήμου.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι η “κυκλοφορία των οχημάτων να γίνεται μόνο για τις απολύτως αναγκαίες μετακινήσεις και επισημαίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες στα επιβατικά οχήματα ή με οχήματα 4×4.

Τα μηχανήματα του Δήμου επιχειρούν στην περιοχή του Δήμου.

Σύμφωνα με το cretalive, ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στον Αυχένα Αμπέλου και στην περιοχή Πατέρα Σελιά στο Μέσα Λασίθι.

Πυκνή χιονόπτωση έχουμε τις τελευταίες ώρες και στην περιοχή των Ανωγείων.

Το "έστρωσε" στα Ανώγεια cretalive

H Μήδεια έφτασε στα Ανώγεια cretapost

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα