Κακοκαιρία Μπάλλος: Βρέθηκε νεκρός ο 69χρονος αγνοούμενος στην Εύβοια

Κακοκαιρία Μπάλλος: Βρέθηκε νεκρός ο 69χρονος αγνοούμενος στην Εύβοια

Νεκρός σε κοίτη ρέματος βρέθηκε ο 69χρονος κτηνοτρόφος που αγνοείτο απο χθες στην Κάρυστο.

Νεκρός στην κοίτη του ρέματος όπου τον αναζητούσαν βρέθηκε ο 69χρονος κτηνοτρόφος που αγνοείτο απο χθες στους Τσακαίους Καρύστου.

Ο 69χρονος κτηνοτρόφος φαίνεται πως χάθηκε με το όχημά του όταν πήγε να φροντίσει τα ζώα κατα τη διάρκεια της καταιγίδας.

ADVERTISING

Στην περιοχή είχε υπερχειλίσει ένας χείμαρρος και παρά το γεγονός οτι δεν υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες, είχαν εκφραστεί φόβοι οτι πιθανώς ο ηλικιωμένος είχε επιχειρήσει να διασχίσει μια "ιρλανδική" διάβαση και παρασύσρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Για ό,τι συνέβη προκύπτουν σχετικές ενδείξεις απο διάσπαρτα κομμάτια του οχήματος που νωρίτερα βρέθηκαν στην ίδια κοίτη και αναγνώρισε ο γιος του θύματος οτι ανήκαν στο όχημα του πατέρα του.

Στο σημείο αναμένεται και ο γιος του για την τυπική αναγνώριση του θύματος. Οι έρευνες είχαν απλωθεί σε όλο το μήκος και το πλάτος στην στεριά από την Πυροσβεστική, άντρες της ΕΜΑΚ και εθελοντές αλλά και στην θάλασσα από το λιμενικό, στην ευρύτερη περιοχή που εκβάλει ο χείμαρρος που σχηματίστηκε, ενώ εστάλη και drone της Πυροσβεστικής, για να σαρώσει την περιοχή από αέρος.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχει δεχθεί 5 κλήσεις, εκ των οποίων, δύο για άντληση υδάτων, μία για κοπή δέντρου και μία για μεταφορά σε ασφαλή σημεία. Στην ίδια περιοχή, στους Τσακαίους στη Νότια Εύβοια, μεταφέρθηκαν 3 άτομα σε ασφαλές σημείο.

Στην Βόρεια Εύβοια έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο Επαρχιακό δίκτυο Κοτσικιάς προς παραλία Κοτσικιάς ενώ δυσχέρεια στην κυκλοφορία έχει προκληθεί στην παραλιακή οδό Αγ.Άννας – Αχλαδίου – Κοτσικιάς και στην επαρχιακή οδό Βασιλικών – Ψαροπούλι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εύβοια, Κακοκαιρία Μπάλλος
SHARE:

24Media Network