Κακοποίηση 11χρονης στην Κρήτη: Στον Εισαγγελέα ο θείος, στο νοσοκομείο η ανήλικη

Κακοποίηση 11χρονης στην Κρήτη: Στον Εισαγγελέα ο θείος, στο νοσοκομείο η ανήλικη
Παρενόχληση ανήλικου κοριτσιού Getty Images/iStockphoto

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 58χρονος, θείος της 11χρονης, που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της. Στο νοσοκομείο το ανήλικο κορίτσι.

Στον Εισαγγελέα του Δικαστικού Μεγάρου Νεαπόλεως βρίσκεται ο 58χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος της 11χρονης ανιψιάς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 58χρονος αναμένεται να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί καθώς δεν έχει βρει ακόμα δικηγόρο, συνεπώς η απολογία του στον Ανακριτή αναμένεται να γίνει αύριο, 17/2.

Παράλληλα το ανήλικο κορίτσι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου όπου παρακολουθείται από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ενώ αναμένεται να εξεταστεί τόσο από ιατροδικαστή όσο και από ειδικούς ψυχολόγους.

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη την Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου, και βαρύνεται με τις κατηγορίες της κακοποίησης και ασέλγειας σε ανήλικο, ενώ αναμένονται οι ποινικές διώξεις που θα του ασκήσει ο Εισαγγελέας.

Το χρονικό

Τις δραματικές καταστάσεις που βίωνε, αποκάλυψε μια 11χρονη στην Κρήτη, η οποία εκμυστηρεύτηκε στη δασκάλα της ότι την βίαζε ο 58χρονος θείος της, αδερφός του πατέρα της.

Το παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, έμεινε ορφανό από πατέρα, η μητέρα ζει αλλά είναι τοξικομανής, ενώ μία γιαγιά που υπάρχει είναι υπερήλικη και δεν μπορεί να το φροντίσει. Έτσι ανέλαβε να το μεγαλώσει κοντά του ο αδερφός του πατέρα, ο οποίος τότε ήταν παντρεμένος και πολύτεκνος.

Ο 58χρονος χώρισε, έμεινε μόνος στο σπίτι με το κοριτσάκι. Τα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες είναι ανατριχιαστικά. Το παιδί φέρεται να κατήγγειλε ότι το έδερνε, ασελγούσε σε βάρος του ενώ πήγαινε από 8 ετών μόνο στο σχολείο, το οποίο μάλιστα ήταν αρκετά μακριά από το σπίτι.

Τις περισσότερες φορές ήταν πεινασμένο και σχεδόν πάντα ήταν απεριποίητο. Παρ’ όλα αυτά, τόσα χρόνια δεν υπήρξε ουδεμία ουσιαστική παρέμβαση από αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να εξακριβωθεί τι γίνεται με το κοριτσάκι, πώς ζει, πώς μεγαλώνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 58χρονος αρνείται τα όσα του καταλογίζονται περί σεξουαλικής κακοποίησης, υποστηρίζοντας, πως καμιά φορά προκειμένου να συνετίσει το κοριτσάκι και να μην κάνει αταξίες, την χτυπούσε στα οπίσθια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα