Καλλιθέα: 50χρονος παρενόχλησε 17χρονη μαθήτρια σε λεωφορείο – Τον ακινητοποίησαν οι επιβάτες

Καλλιθέα: 50χρονος παρενόχλησε 17χρονη μαθήτρια σε λεωφορείο – Τον ακινητοποίησαν οι επιβάτες
Λεωφορείο (φωτογραφία αρχείου) MotionTeam

Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης έπεσε μία ανήλικη μαθήτρια μέσα σε λεωφορείο στην Καλλιθέα. Πώς βοήθησαν οι συνεπιβάτες της για τη σύλληψή του.

Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από έναν 50χρονο έπεσε μία 17χρονη μαθήτρια μέσα σε λεωφορείο της γραμμής 040, στην Καλλιθέα.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, όπου σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, αρχικά η ανήλικη, έχοντας αντιληφθεί ότι άνδρας την κοιτούσε επίμονα, αναγκάστηκε να αλλάξει θέση. Κάθισε στο πίσω μέρος του λεωφορείου δίπλα σε παράθυρο και τοποθέτησε την τσάντα επάνω στα πόδια της, με τον 50χρονο να την ακολουθεί έχοντας καλυμμένα τα χέρια του με μια μπλούζα. Σύμφωνα με την 17χρονη, ξαφνικά ένιωσε ένα άγγιγμα στο δεξί της πόδι κοντά στα γεννητικά της όργανα.

Η μαθήτρια άρχισε να φωνάζει, ενώ όταν ο οδηγός άνοιξε τις πόρτες για να αποβιβασθούν επιβάτες, ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει, δεν τα κατάφερε όμως και οι υπόλοιποι επιβάτες κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.

Η 17χρονη ειδοποίησε την μητέρα της, το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε, ενώ πολίτες ειδοποίησαν την Αστυνομία. Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έσπευσαν στο σημείο, συνέλαβαν τον 50χρονο Νιγηριανό και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας.

Λίγη ώρα μετά η 17χρονη κοπέλα συνοδευόμενη από την μητέρα της μετέβη και η ίδια στο τμήμα όπου ζήτησε την ποινική του δίωξη. Σε βάρος του 50χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και θα δικασθεί στο Αυτόφωρο.

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του NEWS 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα