Καμίνια: 14χρονη μαχαίρωσε την μητέρα της ενώ κοιμόταν

Καμίνια: 14χρονη μαχαίρωσε την μητέρα της ενώ κοιμόταν
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ MotionTeam

Η 14χρονη φέρεται να πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, ενώ η μητέρα της ξεπέρασε τον κίνδυνο μετά από χειρουργική επέμβαση και πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ.

Ένα σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε τραγωδία, εκτυλίχθηκε την προηγούμενη Παρασκευή στα Καμίνια στο διαμέρισμα που μένει μία μητέρα με τις κόρες της.

Τα ξημερώματα και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η 14χρονη κόρη του θύματος, που φέρεται να πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, πετάχτηκε από τον ύπνο της, άρπαξε ένα μαχαίρι και επιτέθηκε στην μητέρα της που κοιμόταν, προκαλώντας της πολλαπλά τραύματα με μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Η μητέρα κάλεσε σε βοήθεια και όταν στο τέλος παράτησε το μαχαίρι η κόρη της ούτε η ίδια δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι είχε μόλις πράξει.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο όπου μετά από χειρουργική επέμβαση και πολυήμερη παραμονή στην ΜΕΘ, πλέον έχει διαφύγει τον κίνδυνο ενώ η 14χρονη με εντολή του 4ου Ανακριτή Πειραιά παρακολουθείται από επιμελητή ανηλίκων και τελεί υπό παιδοψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα