Κάντζα: Μυστήριο με το θάνατο του 45χρονου - Θρηκευτικές σημειώσεις και ανεξήγητα τραύματα

Περιπολικό της αστυνομίας
Περιπολικό της αστυνομίας EUROKINISSI

Ο 45χρονος βρέθηκε νεκρός στον καναπέ του και σε κατάσταση μουμιοποίησης-Έφερε ένα τραύμα στο κεφάλι αλλά και μικρότερα τραύματα στα άκρα-Παραμένουν υπό διερεύνηση οι συνθήκες θανάτου του.

Δεν έγιναν σοφότερες οι Αρχές από την διενέργεια της νεκροψίας-νεκροτομής που έγινε στον 45χρονο άντρα, που βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Δευτέρας 27 Απριλίου, μέσα στο σπίτι του επί της οδού Ηούς, στην Κάντζα.

Το πόρισμα από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πανεπιστημίου Αθηνών θα αργήσει να ολοκληρωθεί αφού θα αναμένονται και τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, μήπως εξαχθούν ασφαλέστερα συμπεράσματα, ενώ μέχρι στιγμής το μόνο που γνωρίζουν οι Αρχές είναι ότι έφερε ένα κύριο τραύμα στο κεφάλι και μικρότερα τραύματα στα άνω και κάτω άκρα του.

Με αυτό ως μόνο δεδομένο, μοιραία παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για τα αίτια θανάτου του 45χρονου άντρα, δηλαδή αν ήταν αυτοκτονία, υποβοηθούμενη αυτοκτονία ή εγκληματική ενέργεια και αυτό αναμένεται να προκύψει μάλλον προανακριτικά όπως όλα δείχνουν.

Ο άτυχος άντρας που ήταν πολιτικός μηχανικός, διαζευγμένος και έμενε στον 1ο όροφο τριώροφης οικογενειακής κατοικίας ήταν νεκρός από την Μεγάλη Εβδομάδα και οι γονείς του που μένουν στο ίδιο κτίριο είχαν χάσει τα ίχνη του από τότε. Την περασμένη Δευτέρα ο πατέρας του 45χρονου, αναγκάστηκε να καλέσει κλειδαρά και να μπουν μέσα στο σπίτι, όπου ήρθε αντιμέτωπος με την φρικτή εικόνα του γιου του νεκρού, ξαπλωμένου στον καναπέ και σε κατάσταση μουμιοποίησης, με αποτέλεσμα να καλέσουν αμέσως την Αστυνομία.

Ο χώρος δεν εμφάνιζε εικόνα έρευνας και αναστάτωσης. Ο 45χρονος ήταν ένας άνθρωπος που ζούσε αρκετά μοναχικά από τότε που χώρισε, ενδεχομένως να βρισκόταν και σε μία επιβαρυμένη κατάσταση ψυχολογικά και στον χώρο βρέθηκαν αρκετές ιδιόχειρες σημειώσεις, κάποιες που δεν έβγαζαν νόημα και κάποιες που είχαν θρησκευτικές αναφορές.

Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι δεν έχει εντοπιστεί εντός της οικίας παρά τις απανωτές έρευνες εντός αυτής, το όργανο με το οποίο ενδεχομένως προκλήθηκαν αυτά τα τραύματα, ενώ ερωτηματικό παραμένει, αν αυτά προκλήθηκαν σε χρόνο αρκετά πριν τον θάνατο. Οι έρευνες παραμένουν σε αρχικό στάδιο και πρόκειται για μία υπόθεση που σίγουρα έχει πολύ λίγα στοιχεία για να ακολουθήσουν οι αστυνομικοί, σε αυτή τουλάχιστον την χρονική φάση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE: