Καρέ καρέ η διάρρηξη σε βίλα με λεία “μαμούθ” στο Πανόραμα

Καρέ καρέ η διάρρηξη σε βίλα με λεία “μαμούθ” στο Πανόραμα

Οι διαρρήκτες είχαν εισέλθει στην οικία από μπαλκονόπορτα και στη συνέχεια παραβίασαν το χρηματοκιβώτιο αφαιρώντας χρήματα και κοσμήματα συνολικής αξίας ενός εκατ. ευρώ

Στο στόχαστρο διαρρηκτών βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 2/9 το σπίτι ενός επιχειρηματία στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Η οικογένεια έλειπε σε διακοπές, ενημερώθηκαν για την ώρα του περιστατικού όμως από σύστημα ασφαλείας.

Οι δράστες παραβίασαν το χρηματοκιβώτιο από όπου απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό, στο οποίο περιλαμβάνονται και 200 λίρες αλλά και κοσμήματα μεγάλης αξίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η λεία τους αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ!

Το Open παρουσίασε ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τις κάμερες ασφαλείας, όπου καταγράφονται καρέ καρέ οι κινήσεις των διαρρηκτών, οι οποίοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους πλησίασαν την οικία με κλεμμένο όχημα, το οποίο το είχαν αρπάξει λίγη ώρα νωρίτερα από άλλο σπίτι που διέρρηξαν από την περιοχή της Θέρμης. Ένας από τους δράστες κατάφερε να διαρρήξει την μπαλκονόπορτα κι έτσι κατάφεραν να εισβάλουν στην οικία και να εντοπίσουν το χρηματοκιβώτιο.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα