Καρέ καρέ η έφοδος των κομάντο του Λιμενικού στο ναρκοπλοίο στην Κρήτη

Καρέ καρέ η έφοδος των κομάντο του Λιμενικού στο ναρκοπλοίο στην Κρήτη

Πώς έγινε η έφοδος των κομάντο του Λιμενικού στο πλοίο που μετέφερε πάνω από έξι τόνους κάνναβης

Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών έκρυβε στο αμπάρι του το ρυμουλκό το οποίο ακινητοποίησαν νότια της Κρήτης οι κομάντο του Λιμενικού Σώματος Χανίων το βράδυ της Τρίτης.

Σήμερα, το Λιμενικό μέσα από το επίσημο κανάλι του στο YouTube, έδωσε στη δημοσιότητα τα πλάνα της επιχείρησης. Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν την ώρα της επιχείρησης του Λιμενικού Σώματος ήταν κινηματογραφικές. Όπως έγινε γνωστό, για την ακινητοποίηση του ρυμουλκού κρίθηκε απαραίτητη η ρίψη προειδοποιητικών βολών ενώ, για τον αιφνιδιασμό του πληρώματος του πλοίου, αποφασίστηκε και πραγματοποιήθηκε ρεσάλτο στο ναρκοπλοίο.

Κατά το ρεσάλτο στο ναρκοπλοίο, έξι μέλη του πληρώματος, Συριακής υπηκοότητας, ακινητοποιήθηκαν και το εν λόγω σκάφος οδηγήθηκε στην Αγία Γαλήνη Κρήτης, όπου μετά από ενδελεχή έρευνα, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών και κλιμακίου της ΔΙ.ΔΙ.ΝΑ.Λ., διαπιστώθηκε μέχρι στιγμής ότι μετέφερε έξι τόνους, εκατόν εβδομήντα επτά κιλά και οκτακόσια γραμμάρια (6.177,800 kg) κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα).

Για την εν λόγω υπόθεση διενεργείται περαιτέρω έρευνα της αρμόδιας Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Με συναρμόδιες διωκτικές Αρχές του εξωτερικού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Χανιά: Εφτά τόνοι κάνναβης σε αμπάρι ρυμουλκού

SHARE:

24Media Network