Στο μισό μειώθηκε η ποινή για τον φλαουτίστα που αποπλάνησε κορίτσια 8 και 10 ετών

Στο μισό μειώθηκε η ποινή για τον φλαουτίστα που αποπλάνησε κορίτσια 8 και 10 ετών
Αίθουσα δικαστηρίου. 123rf.com

Ποινή κάθειρξης 14 ετών και 6 μηνών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο στον καθηγητή μουσικής και γνωστό φλαουτίστα για την αποπλάνηση δύο κοριτσιών.

Σε ποινή κάθειρξης 14 ετών και 6 μηνών καταδικάστηκε ο καθηγητής μουσικής και γνωστός φλαουτίστας, καθώς το Μικτό Ορκωτό Εφετείο τον έκρινε ένοχο για την αποπλάνηση δύο ανηλίκων κοριτσιών.

Συγκεκριμένα, ο 60χρονος καταδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό για τις κακουργηματικές πράξεις της αποπλάνησης ανηλίκων, της κατάχρησης σε ασέλγεια και της πορνογραφίας, καθώς και για τα πλημμελήματα της οπλοφορίας και οπλοκατοχής. Η ποινή του μειώθηκε κατά πολύ σε σχέση με την ποινή κάθειρξης 30 ετών και 6 μηνών που του είχε επιβληθεί πρωτοδίκως, αφού το εφετείο αναγνώρισε στο πρόσωπο του κατηγορούμενου το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου.

Νωρίτερα, ο εισαγγελέας της έδρας υπήρξε καταπέλτης σε βάρος του 60χρονου, κατηγορώντας τον ότι καταχράστηκε την εμπιστοσύνη το γονέων των δύο κοριτσιών ηλικίας 8 και 10 ετών, «βλάπτοντας τα μέγιστα την ψυχοσύνθεση των παιδιών».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα