Καταδίωξη διαρρηκτών στον Διόνυσο – Εμβόλισαν μηχανή της ΔΙΑΣ

Καταδίωξη διαρρηκτών στον Διόνυσο – Εμβόλισαν μηχανή της ΔΙΑΣ
INTIME NEWS

Μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ εμβόλισαν διαρρήκτες κατά τη διάρκεια καταδίωξης στον Διόνυσο. Κατάφεραν να ξεφύγουν οι δράστες.

Στόχος τεσσάρων αγνώστων διαρρηκτών έγινε μία οικία μετά τις 10 το βράδυ επί της οδού Αιολίδος, στον Διόνυσο. Την στιγμή που οι δράστες επιχειρούσαν να διαρρήξουν την κεντρική είσοδο της οικίας, τους αντιλήφθηκε ο ιδιοκτήτης και ο γιος του και κάλεσαν την Αστυνομία.

Δυο μοτοσικλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν άμεσα στο σημείο και όταν τους είδαν οι δράστες παρότι είχαν καταφέρει εκείνη την στιγμή να παραβιάσουν την είσοδο, εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους, επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και προσπάθησαν να διαφύγουν.

Ακολούθησε καταδίωξη και όταν η πρώτη μοτοσικλέτα τους πλησίασε επιχείρησαν να την εμβολίσουν, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί ο αστυνομικός να κάνει ελιγμό διαφυγής και να πέσει ευτυχώς δίχως να τραυματιστεί εκείνος ή ο συνάδελφός του που επέβαινε στην υπηρεσιακή μοτοσικλέτα.

Την καταδίωξη την συνέχισε η δεύτερη μοτοσικλέτα της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. όμως οι δράστες είχαν αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και τελικά κατάφεραν να διαφύγουν.

Στην ευρύτερη περιοχή ακολούθησαν έρευνες για τον εντοπισμό τους δίχως αποτέλεσμα ενώ διενεργείται έρευνα από την Ασφάλεια για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα