Καταγγελία: Απόπειρα αρπαγής 2χρονου αγοριού από αμάξι στο Κουκάκι

Καταγγελία: Απόπειρα αρπαγής 2χρονου αγοριού από αμάξι στο Κουκάκι
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ Eurokinissi

Μία γυναίκα κατήγγειλε πως την στιγμή που προσπαθούσε να βάλει το 2 ετών ανιψάκι της στο παιδικό κάθισμα του αυτοκινήτου της, μία άγνωστη σε αυτή γυναίκα αποπειράθηκε να της αρπάξει το παιδί.

Μία γειτόνισσα τελικά βρισκόταν πίσω απο την καταγγελία για απόπειρας αρπαγής ανηλίκου που διερευνούσε το Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως από την περασμένη Παρασκευή.

Μία γυναίκα κατήγγειλε στις Αρχές πως ενώ προσπαθούσε να τοποθετήσει το ανιψάκι της δύο ετών στο παιδικό κάθισμα του αυτοκινήτου της, μία άγνωστη σε αυτή γυναίκα, τους επιτέθηκε και αποπειράθηκε να της αρπάξει το παιδί.

Η θεία του παιδιού έβαλε τις φωνές και κάλεσε σε βοήθεια και σύμφωνα με την ίδια, η δράστιδα εγκατέλειψε την προσπάθειά της και τράπηκε σε φυγή.

Η γυναίκα έτρεξε πίσω στο σπίτι της με το αγοράκι και κάλεσε τους γονείς του παιδιού. Μετά από έρευνα της Αστυνομίας, τελικά ταυτοποιήθηκε η γυναίκα που το έπραξε αυτό και προέκυψε πως ήταν μία γειτόνισσα 55 ετών η οποία πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, το έχει πράξει αυτό ξανά στο παρελθόν, συνελήφθη και με απόφαση εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα