Καταργεί τη live μετάδοση του δημοτικού συμβουλίου ο νέος δήμαρχος Χίου

Καταργεί τη live μετάδοση του δημοτικού συμβουλίου ο νέος δήμαρχος Χίου
astraparis.gr

Μετά τους πολιτικούς γάμους, ο νέος δήμαρχος Χίου έβαλε στο στόχαστρό του και την live μετάδοση του δημοτικού συμβουλίου την οποία φέρεται να καταργεί.

Στην κατάργηση της ζωντανής μετάδοσης των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Χίου φέρεται να έχει καταλήξει ο νέος δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν περιέλθει στους δημοσιογράφους του νησιού.

Η προηγούμενη και πρώτη συνεδρίαση του νέου δημοτικού συμβουλίου, την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου 2019, με την εκλογή προεδρείου και επιτροπών, φαίνεται ότι ήταν η πρώτη και τελευταία της νέας περιόδου διοίκησης του δήμου Χίου και στο εξής ζωντανή μετάδοση δεν θα υπάρχει ούτε για τους δημότες, ούτε και για τους δημοσιογράφους, τους οποίους διευκόλυνε η ζωντανή μετάδοση.

Έντεκα δημοσιογράφοι της Χίου, ευθύς ως πληροφορήθηκαν την απόφαση αυτή του δημάρχου, του απέστειλαν, σήμερα Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, επιστολή διαμαρτυρίας, την οποία κοινοποίησαν στους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης και ζητούν την ανάκλησή της.

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση του Δημάρχου που έγινε γνωστή τις προηγούμενες ημέρες στο Δημαρχείο του νησιού θα πάψουν να τελούνται πολιτικοί γάμοι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα