Κατερινόπουλος για τη γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά: “Ήταν προσχεδιασμένη η δολοφονία”

Κατερινόπουλος για τη γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά: “Ήταν προσχεδιασμένη η δολοφονία”
Η Καρολαιν και ο γυναικοκτόνος σε γαμήλια φωτογραφία glomex

Για προμελετημένο έγκλημα έκανε λόγο ο ταξίαρχος Ε.Α. της ΕΛΑΣ, Επίτιμος Πρόεδρος Αξιωματικών Αστυνομίας, Θ. Κατερινόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι η γλώσσα του σώματος "πρόδωσε" τον γυναικοκτόνο.

Για προσχεδιασμένη δολοφονία έκανε λόγο ο ταξίαρχος Ε.Α. της ΕΛΑΣ, Επίτιμος Πρόεδρος Αξιωματικών Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος, σχολιάζοντας στο κανάλι του Αντ1 τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

“Είχα δυο σημαντικά στοιχεία από την αρχή που με έκαναν να πιστεύω στην ενοχή του πιλότου. Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν βγήκε στη δημοσιότητα ότι και οι δύο παρακολουθούσαν ψυχολόγο”, σημείωσε αρχικά ο κ. Κατερινόπουλος.

“Όλοι όσοι έχουμε ασχοληθεί με την έρευνα ενός εγκλήματος ξέρουμε ότι τα πάντα από το σημείο που έγινε το έγκλημα. Άρα το κλειδί, το μυστικό βρισκόταν εκεί μέσα. Από την άλλη, στη συγκεκριμένη περίπτωση είχαμε να κάνουμε και με τη γλώσσα του σώματος του πιλότου. Είναι σημαντικό για τους ερευνητές να μπορούν να αποκωδικοποιήσουν και αυτό το στοιχείο. Η γλώσσα του σώματος έλεγε ακριβώς το αντίθετο από αυτό που έλεγαν τα μάτια του”, ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ προσέθεσε ότι πιστεύει ότι βεβαίως και υπήρξε προσχεδιασμός. “Δεν ήταν έγκλημα της τελευταίας στιγμής. Δεν ήταν ένας καβγάς που πάνω εκεί της έκλεισε το στόμα με το μαξιλάρι και τη σκότωσε”.

Ο κ. Κατερινόπουλος χαρακτήρισε μάλιστα τον 33χρονο πιλότο «καλό ηθοποιό» που όπως στις παλιές ελληνικές ταινίες, επικαλείται το καλό του παιδιού του.

“Ο πιλότος κρατούσε στη κηδεία το μωρό για να κρύψει τα χέρια του”

“Η γλώσσα του σώματος είναι αλάνθαστη”, δήλωσε ο κ. Κατερινόπουλος στο κανάλι του Αντ1 και την εκπομπή “Πρωινό”. “Ο άνθρωπος αυτός τα είπε όλα από την αρχή, μόνο με την παρουσία του. Στις πρώτες του δηλώσεις τον βλέπουμε να κοιτάζει κάτω, δεξιά και αριστερά. Στην κηδεία της άτυχης Καρολάιν κρατούσε το παιδί του αγκαλιά Δεν υπήρχε ένας άνθρωπος να κρατήσει το παιδί του; Τόσο πολύ το αγαπούσε; Απλά έπρεπε να κρύβει και τα χέρια του, δεν το έκανε συνηδητά αυτό, έβγαινε από μέσα του. Μην κάνει λάθος κινήσεις.”.

“Αυτή η ψυχραιμία που επέδειξε δεν ταίριαζε με την ψυχραιμία ενός ανθρώπου που χάνει δικό του άνθρωπο”, κατέληξε ο κ. Κατερινοπουλος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα