“Κατεβασμένη” από ενημερωτική ιστοσελίδα τελικά η προκήρυξη του ΟΛΑ που είχε ο 42χρονος

“Κατεβασμένη” από ενημερωτική ιστοσελίδα τελικά η προκήρυξη του ΟΛΑ που είχε ο 42χρονος
Έρευνες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας σε σπίτι στο Kουκάκι. Eurokinissi

Από την περαιτέρω ανάλυση προέκυψε πως η προκήρυξη δεν είχε συνταχθεί από τον ίδιο. Επί της ουσίας των κατηγοριών σε βάρος του όπως αναφέρουν στην ΕΛ.ΑΣ. δεν αλλάζει κάτι αφού δεν κατηγορείται για τρομοκρατία.

«Κατεβασμένη» από ενημερωτική ιστοσελίδα τελικά η προκήρυξη του Ο.Λ.Α. σε μορφή PDF που βρέθηκε στην κατοχή του 42χρονου κατηγορούμενου και όχι γραμμένη από τον ίδιο ή πρωτότυπη.

Από την περαιτέρω ανάλυση προέκυψε αυτή η πραγματικότητα για την οποία ενημερώθηκε η Δικαιοσύνη από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., ωστόσο από την Αντιτρομοκρατική επισημαίνουν ότι ως προς την ουσία δεν αλλάζει κάτι αφού δεν κατηγορείται για τρομοκρατία αλλά για την οπλοκατοχή και την κατοχή εκρηκτικών.

Από την Κυριακή 18/10 στις 07:00 το πρωί και για 72 ώρες δείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο News 24/7 το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ “Golden Dawn Girls” (Τα Κορίτσια της Χρυσής Αυγής)

Από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια τονίζουν πάντως ότι το PDF ήταν αναρτημένο την ίδια ημέρα στις ενημερωτικές ιστοσελίδες με την ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου και όχι πριν, με την διαφορά ότι σε αυτή την ιστοσελίδα ήταν σβησμένα τα «metadata» και στις ενημερωτικές όχι. Ασχέτως λοιπόν του αν η αρχική του δημιουργία είναι κάποιες ώρες πριν το «κατέβασμα» έχει γίνει από ενημερωτική ιστοσελίδα και δεν μπορεί να αποδοθεί στον κατηγορούμενο.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα